GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 14 Kasım 2020 #11 WWE benim için bitmez. Sonsuza kadar WWE. Ataberk Karakaş dedi: Goldberg yoksa bende yokum reis Genişletmek için tıkla... Son bir maça dahada çıkacağını söyledi. Dönebilir şu aralar.
WWE benim için bitmez. Sonsuza kadar WWE. Ataberk Karakaş dedi: Goldberg yoksa bende yokum reis Genişletmek için tıkla... Son bir maça dahada çıkacağını söyledi. Dönebilir şu aralar.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 14 Kasım 2020 #12 Umaga ölünce izlemeyi bıraktım.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.513 Makaleler 49 Çözümler 12 14 Kasım 2020 #13 Ataberk Karakaş dedi: Goldberg yoksa bende yokum reis Genişletmek için tıkla... Yaşlandı be. Godlberg i seviyorum diye duyduğum ilk kişisin. Ban 1s Coming dedi: Edge, Undertaker, John Morison, John Cena, Randy Orton, Big Show, Great Khali... Ben izlediğimde bunlar vardı. Düzenli izlemeyi bırakalı baya oldu ama arada (yılda 5-6 defa) eski maçlardan izlerim. Genişletmek için tıkla... Harika senaryolar. İzlemeni tavsiye ederim. Az001 dedi: 2 Sene önce bıraktım. Roman reis favorimdir. Genişletmek için tıkla... Benimde favorim. GoDd1 dedi: WWE benim için bitmez. Sonsuza kadar WWE. Genişletmek için tıkla... Roman reigns bizim baş tacımız. En çok spear atarken yaptığı hareket hoşuma gidiyor
Ataberk Karakaş dedi: Goldberg yoksa bende yokum reis Genişletmek için tıkla... Yaşlandı be. Godlberg i seviyorum diye duyduğum ilk kişisin. Ban 1s Coming dedi: Edge, Undertaker, John Morison, John Cena, Randy Orton, Big Show, Great Khali... Ben izlediğimde bunlar vardı. Düzenli izlemeyi bırakalı baya oldu ama arada (yılda 5-6 defa) eski maçlardan izlerim. Genişletmek için tıkla... Harika senaryolar. İzlemeni tavsiye ederim. Az001 dedi: 2 Sene önce bıraktım. Roman reis favorimdir. Genişletmek için tıkla... Benimde favorim. GoDd1 dedi: WWE benim için bitmez. Sonsuza kadar WWE. Genişletmek için tıkla... Roman reigns bizim baş tacımız. En çok spear atarken yaptığı hareket hoşuma gidiyor