hak44n Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 122 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Bu aralar multiplayer Half-Life oynamaya başladım aimi geliştirmek için bir map aradım fakat bulamadım bildiğiniz bir map var mıdır?
Bu aralar multiplayer Half-Life oynamaya başladım aimi geliştirmek için bir map aradım fakat bulamadım bildiğiniz bir map var mıdır?
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 15 Temmuz 2022 #2 hak44n dedi: Bu aralar multiplayer Half-Life oynamaya başladım aimi geliştirmek için bir map aradım fakat bulamadım bildiğiniz bir map var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aim mapi yok diye biliyorum oyunda.
hak44n dedi: Bu aralar multiplayer Half-Life oynamaya başladım aimi geliştirmek için bir map aradım fakat bulamadım bildiğiniz bir map var mıdır? Genişletmek için tıkla... Aim mapi yok diye biliyorum oyunda.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 15 Temmuz 2022 #3 hak44n dedi: Bu aralar multiplayer Half-Life oynamaya başladım aimi geliştirmek için bir map aradım fakat bulamadım bildiğiniz bir map var mıdır? Genişletmek için tıkla... CS 1.6 da aim mapları var oraya girip çalışabilirsin zaten Half-Life ve CS 1.6'nın aim sistemi aynı.
hak44n dedi: Bu aralar multiplayer Half-Life oynamaya başladım aimi geliştirmek için bir map aradım fakat bulamadım bildiğiniz bir map var mıdır? Genişletmek için tıkla... CS 1.6 da aim mapları var oraya girip çalışabilirsin zaten Half-Life ve CS 1.6'nın aim sistemi aynı.