BurakCanDG Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Half-Life 1'in hem Blue Shift hem de Opposing Force DLC'li halini aldım fakat İngilizcem pek yeterli değil. Türkçe yaması varsa atar mısınız?
Half-Life 1'in hem Blue Shift hem de Opposing Force DLC'li halini aldım fakat İngilizcem pek yeterli değil. Türkçe yaması varsa atar mısınız?
Çözüm K K kingyiğit123 13 Kasım 2024 BurakCanDG dedi: Half-Life 1'in hem Blue Shift hem de Opposing Force DLC'li halini aldım fakat İngilizcem pek yeterli değil. Türkçe yaması varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyurun link.
BurakCanDG dedi: Half-Life 1'in hem Blue Shift hem de Opposing Force DLC'li halini aldım fakat İngilizcem pek yeterli değil. Türkçe yaması varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyurun link.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 BurakCanDG dedi: Half-Life 1'in hem Blue Shift hem de Opposing Force DLC'li halini aldım fakat İngilizcem pek yeterli değil. Türkçe yaması varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyurun link. Artı 0 Eksi Çözüm
BurakCanDG dedi: Half-Life 1'in hem Blue Shift hem de Opposing Force DLC'li halini aldım fakat İngilizcem pek yeterli değil. Türkçe yaması varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyurun link.
KS KS BurakCanDG Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 kingyiğit123 dedi: Buyurun link. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi