Half-Life 1 mi 2 mi daha iyi?

Ama sonuç olarak hikaye aynı. Xen'i uzatmışlar sanırsam biraz. Yani gidip de benden büyük olan bir oyunu oynayamam şuan da. Tek o olsaydı hadi derdim ama daha iyi seçenek varken olmaz.
 

Sıkıcı diyorsunuz ama ben nedense günde 3 kere bitiriyorum
 
Half-Life 1'e Brutal V2 modunu kur bakalım oynanıyor mu oynanmıyor mu.
(Vahşet/şiddet severler için mükemmel bir mod.)
 
Half-Life 1'e brutal V2 modunu kur bakalım oynanıyor mu oynanmıyor mu?
(Vahşet/şiddet severler için mükemmel bir mod.)

Half-Life'a oto zıplama modu veyahut kodu var mı?
 
Mod kardeşim, mod sonuçta. Mod!

İlk önce o Caps Lock'ı kapatarak konuş. Diğer yandan oyuna oynanmaz demişsin lakin bal gibi de oynanır hala. Yok ben katlanamam, edemem, bilmem ne diyorsan git Black Mesa al onu oyna.
 
İlk önce o Caps Lock'ı kapatarak konuş. Diğer yandan oyuna oynanmaz demişsin lakin bal gibi de oynanır hala. Yok ben katlanamam, edemem, bilmem ne diyorsan git Black Mesa al onu oyna.
Black Mesa bitirdim.
Half Life 2 Bitirdim.
Half Life 2: Episode One bitirdim.
Half Life 2: Episode Two bitirdim.
Portal 1 ve Portal 2 bitirdim.
Half life source bitirdim.
Half life klasik versiyonu da geçen hafta bitirdim.

Postu paylaşalı 1 yıl olmuş. Ayrıca dediğim gibi Half Life'ı bu 1 sene içinde birkaç kez bitirdim, hala da speedrun yapmak dışında zevkle oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Half Life 1'in zevki 5 yıl önce bitti. Speedrunlar dışında sarmıyor artık. Buglarla dolu zaten. 200 FPS üzeri oynarsan özellikle buglardan yürüyemiyorsun. (Her eski oyunda olduğu gibi.)

Ben Half Life kötü demiyorum. Ve en sevdiğim oyun serileri sıralamamda ilk 5'e rahat girer zaten. Sadece artık günümüz bilgisayarlarına optimize olamadığı için bayıcak halde olduğunu söylüyorum.

Ayrıca "Oyun bayıyor." gibi bir yoruma bir mod ile cevap vermen de çok komik olmuş açıkçası. "Skyrim kötü." diyenlere "Skyrim modlu iyi" demek gibi, ee o Skyrim, Half Life modlarını Valve veya Bethesda mı yaptı? Hayır. O yüzden böyle bir cevapla gelemezsin.

Ayrıca, Half Life seni baymamış olabilir, beni baymış. (Buglar yüzünden oyuna 8 kere en baştan başladım.) oyun beni baydığı için bu kadar sert çıkışman garip."Half-Life 1'e Brutal V2 modunu kur bakalım oynanıyor mu oynanmıyor mu." Bu cümlenin çok arkadaş canlısı olduğunu da düşünmüyorum. Bence sen çocukluk anılarına biri "Bayıyor." dediği için sinirlendin. Ben de çocukken Half Life oynadım ama bu kadar sinirlenmiyorum bu konu hakkında.

İlk önce o Caps Lock'ı kapatarak konuş. Diğer yandan oyuna oynanmaz demişsin lakin bal gibi de oynanır hala. Yok ben katlanamam, edemem, bilmem ne diyorsan git Black Mesa al onu oyna.
Şunu ekleyeyim, grafik takıntım falan yok, yanlış anlamayın. Kanıt için de şunu söyleyebilirim, 1985'de çıkan Super Mario Bros'u 2023 de bitirdim.

Half Life 1'den kat kat daha kötü garfikli oyunları da bitirdim.
 
"Half-Life 1 bayıyor." dediğin için mi sinirlenip ters tepki verdiğimi sanıyorsun? Hayır, Caps Lock açarak konuşman karşındakine bağırıyormuş algısını oluşturduğu için buna kızgın emojisi attım sadece. Yazdıklarına gelicek olursak:
Skyrim örneği bana absürt geldi. İlk yazdığına bakarak "Half-Life 1 kötü oyun." gibisinden bir şey dediğine rastlamadım. Oyun seni baymış olabilir buna lafım yok fakat gelip burda "Half-Life 1 oynanmaz." dersen buna karşılık veririm. Modu önermemde ki sebep ise oyunun normal hali baydıysa bu modu kurup NPC'lere ve oyuncu için eklenen ek silahlarla, etrafın kan gölü olup uzuvların sağa sola uçmasıyla vs. daha zevkli hale getirebilirsin diye söyledim. Fakat nedense sen buna karşılık sinirlenip ters tepki verdin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…