A A1perReis Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri IPMIP-H55-GEN i5-650 AMD Radeon HD 6510 12GB-DDR3-1333Mhz Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Half-Life 1 non Steam indirdim oynamaya başladım loading yazısı çıktıktan sonra "node graph out of date Rebuilding." Hatası aldım, bunun bir etkisi olur mu?
Half-Life 1 non Steam indirdim oynamaya başladım loading yazısı çıktıktan sonra "node graph out of date Rebuilding." Hatası aldım, bunun bir etkisi olur mu?
Zurogbas Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 Kardeşim hiçbir hata olmaz sen. Korsan mı İndirdin oyunu? Zurogbas dedi: Kardeşim hiçbir hata olmaz sen. Korsan mı indirdin oyunu? Genişletmek için tıkla... O sadece oyunun eski sürümü. Olduğu için öyle diyor. Artı 0 Eksi
Kardeşim hiçbir hata olmaz sen. Korsan mı İndirdin oyunu? Zurogbas dedi: Kardeşim hiçbir hata olmaz sen. Korsan mı indirdin oyunu? Genişletmek için tıkla... O sadece oyunun eski sürümü. Olduğu için öyle diyor.