phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 29 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal.
Çözüm UserHakan 29 Haziran 2021 phwoonix dedi: Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda biri anlatmış.
phwoonix dedi: Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda biri anlatmış.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 29 Haziran 2021 #2 phwoonix dedi: Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda biri anlatmış. Artı 0 Eksi Çözüm
phwoonix dedi: Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda biri anlatmış.
Melih Bulut Attopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Oyun zaten Türkçe. Ben hiçbir mod vs. kurmadan Steam'de Türkçe olarak oynamıştım. Artı 0 Eksi
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 29 Haziran 2021 #4 Melih Bulut dedi: Oyun zaten Türkçe. Genişletmek için tıkla... phwoonix dedi: Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... İşine yararsa geri dönüş bekliyorum. Artı 0 Eksi
Melih Bulut dedi: Oyun zaten Türkçe. Genişletmek için tıkla... phwoonix dedi: Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... İşine yararsa geri dönüş bekliyorum.
KS KS phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 29 Haziran 2021 #5 UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1089098 İşine yararsa geri dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kurayım yamayı. Az sonra geliyorum. Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1089098 İşine yararsa geri dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kurayım yamayı. Az sonra geliyorum.
Melih Bulut Attopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #6 UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1089098 Genişletmek için tıkla... Orada öyle gözüküyor ama Türkçe dil desteği bulunmakta. Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1089098 Genişletmek için tıkla... Orada öyle gözüküyor ama Türkçe dil desteği bulunmakta.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.537 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 Melih Bulut dedi: Orada öyle gözüküyor ama Türkçe dil desteği bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Daha demin girdim Half-Life 1'e, Türkçe değil. Half-Life 2 ile karıştırıyor olmayasın? Artı 0 Eksi
Melih Bulut dedi: Orada öyle gözüküyor ama Türkçe dil desteği bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Daha demin girdim Half-Life 1'e, Türkçe değil. Half-Life 2 ile karıştırıyor olmayasın?
KS KS phwoonix Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 663 29 Haziran 2021 #8 UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1089098 İşine yararsa geri dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Oyun Türkçe oldu. Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Eki Görüntüle 1089098 İşine yararsa geri dönüş bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Oyun Türkçe oldu.
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 29 Haziran 2021 #9 Bir adam OF ve BS içinde Türkçe yama sağlayan bir paket yapmıştı istediğini kuruyordun Steam Atölye'den bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Bir adam OF ve BS içinde Türkçe yama sağlayan bir paket yapmıştı istediğini kuruyordun Steam Atölye'den bulabilirsin.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 29 Haziran 2021 #10 phwoonix dedi: Teşekkürler hocam. Oyun Türkçe oldu. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi eğlenceler. Artı 0 Eksi
phwoonix dedi: Teşekkürler hocam. Oyun Türkçe oldu. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi eğlenceler.