I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 369 Çözümler 5 26 Mayıs 2020 #1 Merhaba. Telefondan Half-Life 1 oynanabildiğini öğrendim ve oynadım. Oyuna Türkçe yama yapmak istiyorum. Ama yapamadım. Türkçe yama yapılabilir mi?
Merhaba. Telefondan Half-Life 1 oynanabildiğini öğrendim ve oynadım. Oyuna Türkçe yama yapmak istiyorum. Ama yapamadım. Türkçe yama yapılabilir mi?
rodya.exe Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 intel pentium 4 dedi: Merhaba. Telefondan half-life 1 oynanabildiğini öğrendim ve oynadım. Oyuna Türkçe yama yapmak istiyorum. Ama yapamadım. Türkçe yama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten yamayı indirip telefonu PC'ye bağlarsın dosyaları değiştirirsin PC'den kolay olur. intel pentium 4 dedi: Merhaba. Telefondan half-life 1 oynanabildiğini öğrendim ve oynadım. Oyuna Türkçe yama yapmak istiyorum. Ama yapamadım. Türkçe yama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Normal PC yamasınıda indirsen çalışır.
intel pentium 4 dedi: Merhaba. Telefondan half-life 1 oynanabildiğini öğrendim ve oynadım. Oyuna Türkçe yama yapmak istiyorum. Ama yapamadım. Türkçe yama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... İnternetten yamayı indirip telefonu PC'ye bağlarsın dosyaları değiştirirsin PC'den kolay olur. intel pentium 4 dedi: Merhaba. Telefondan half-life 1 oynanabildiğini öğrendim ve oynadım. Oyuna Türkçe yama yapmak istiyorum. Ama yapamadım. Türkçe yama yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Normal PC yamasınıda indirsen çalışır.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Mayıs 2020 #3 PC'de nasıl kuruluyorsa aynı yolu telefonda izleyiniz.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 369 Çözümler 5 26 Mayıs 2020 #4 rodya.exe dedi: İnternetten yamayı indirip telefonu PC'ye bağlarsın dosyaları değiştirirsin PC'den kolay olur. Normal PC yamasınıda indirsen çalışır. Genişletmek için tıkla... 282742 dedi: PC'de nasıl kuruluyorsa aynı yolu telefonda izleyiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı
rodya.exe dedi: İnternetten yamayı indirip telefonu PC'ye bağlarsın dosyaları değiştirirsin PC'den kolay olur. Normal PC yamasınıda indirsen çalışır. Genişletmek için tıkla... 282742 dedi: PC'de nasıl kuruluyorsa aynı yolu telefonda izleyiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı
rodya.exe Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #5 intel pentium 4 dedi: Denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Düzgün kurduğuna emin misin.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 369 Çözümler 5 26 Mayıs 2020 #6 rodya.exe dedi: Düzgün kurduğuna emin misin. Genişletmek için tıkla... evet, şimdi sıfırdan kuracağım belki olur
rodya.exe dedi: Düzgün kurduğuna emin misin. Genişletmek için tıkla... evet, şimdi sıfırdan kuracağım belki olur