C canerxem Femtopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #1 Half-Life 1 speedrun yapmayı düşünüyorum. Yükleme ekranlarını nasıl kaldırabilirim?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2021 #2 canerxem dedi: Half-Life 1 speedrun yapmayı düşünüyorum. Yükleme ekranlarını nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsın diye biliyorum hocam. Sonuçta farklı bir haritaya geçerken "loading" şeklinde yükleme yapması lazım. Artı 0 Eksi
canerxem dedi: Half-Life 1 speedrun yapmayı düşünüyorum. Yükleme ekranlarını nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaldıramazsın diye biliyorum hocam. Sonuçta farklı bir haritaya geçerken "loading" şeklinde yükleme yapması lazım.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 6 Eylül 2021 #3 Hayır öyle bir şey yok eğer speedrun yapan kişilere bakarsak bazı buglar ile o yükleme ekranlarını geçiyorlar onun dışında yolu yok. Artı 0 Eksi
Hayır öyle bir şey yok eğer speedrun yapan kişilere bakarsak bazı buglar ile o yükleme ekranlarını geçiyorlar onun dışında yolu yok.