Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 24 Mart 2024 #1 Bir bölümde takılıp kaldım. Hileleri kullanayım diyorum god yazıyorum ama çalışmıyor. Çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2024
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.436 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 24 Mart 2024 #2 Klavyede Tilda/Tırnak tuşuna basıp açılan konsola "sv_cheats 1" yazdıktan sonra denedin değil mi?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 24 Mart 2024 #3 Mert Can Urcan dedi: Klavyede Tilda/Tırnak tuşuna basıp açılan konsola "sv_cheats 1" yazdıktan sonra denedin değil mi? Genişletmek için tıkla... Galiba denemedim bir deneyip yazıyım. Mert Can Urcan dedi: Klavyede Tilda/Tırnak tuşuna basıp açılan konsola "sv_cheats 1" yazdıktan sonra denedin değil mi? Genişletmek için tıkla... sağolun hocam.
Mert Can Urcan dedi: Klavyede Tilda/Tırnak tuşuna basıp açılan konsola "sv_cheats 1" yazdıktan sonra denedin değil mi? Genişletmek için tıkla... Galiba denemedim bir deneyip yazıyım. Mert Can Urcan dedi: Klavyede Tilda/Tırnak tuşuna basıp açılan konsola "sv_cheats 1" yazdıktan sonra denedin değil mi? Genişletmek için tıkla... sağolun hocam.