Half-Life 2 Episode One Türkçe Yama

Skyress

Megapat
Katılım
31 Mart 2016
Mesajlar
930
Çözümler
6
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Half-Life 2 : Episode One'yi Steam üzerinden aldım seriye devam etmek için. Fakat, internette hiç bir şekilde düzgün bir Türkçe Yama bulamadım. Ya biri yanlış yazıyor, hata çıkıyor ya da biri doğru düzgün yapıyor fakat bazı yerlerde çeviriler çıkmıyor. Hatta bazı yerlerde indirme linkleri kırık bile. Arkadaşlar, elinde sağlam Türkçe Yaması olan varsa lütfen, atsın şu oyunun yamasını.
 
Gerçekten... oyun Türkçe altyazı desteklemekte zaten.
 
Oyun zaten Türkçe. Aktif etmen lazım.
Gerçekten... oyun Türkçe altyazı desteklemekte zaten.
Hayır oyun Türkçe değil. Ayarlarda Türkçe seçeneğini göremedim. Oyunun Steam sayfasında da Türkçe desteklenmiyor yazıyor.

Edit: Pardon ayarlar kısmındaki seslendirme diliymiş. Steam sayfasında Türkçe seçeneği olmayınca ben oyunu açmadan resmi olmayan Türkçe yamayı kurdum.
 
Hayır oyun Türkçe değil. Ayarlarda Türkçe seçeneğini göremedim.
Ben 15 tatilde oynamıştım. Ayarlarda İngilizce altyazı yazıyor ama oynarken Türkçe altyazı veriyordu.

Desteklemediğini söylüyor ancak ben herhangi bir yama kurmadan oynamıştım.

Bu fotoğraf bana ait, oynarken çekmiştim.
 
Hayır oyun Türkçe değil. Ayarlarda Türkçe seçeneğini göremedim. Oyunun Steam sayfasında da Türkçe desteklenmiyor yazıyor.

Edit: Pardon ayarlar kısmındaki seslendirme diliymiş. Steam sayfasında Türkçe seçeneği olmayınca ben oyunu açmadan resmi olmayan Türkçe yamayı kurdum.
Resmi Türkçe yamayla oynamak istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz. Şu klasöre girin: "\hl2\resource". Adı "turkish" olan her şeyi "english" olarak kaydedin. Bu kadar. Aynı işlemi Episode 1 ve 2 için de yapabilirsiniz.
 
Çok teşekkür ederim arkadaşlar mesajlarınız için de, ben konuyu açalı 3 sene olmuş, ben o arada yeni sistem dizdim falan arada kaynadı oyun. Yeniden başlayınca dönerim buraya 😄
 
Resmi Türkçe yamayla oynamak istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz. Şu klasöre girin: "\hl2\resource". adı "turkish" olan her şeyi "english" olarak kaydedin. Bu kadar. Aynı işlemi Episode 1 ve 2 için de yapabilirsiniz.

İngilizce olan her şeyi Türkçe yapmak gerekiyor mu yazacaktın?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı