Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2019 #1 Şu an ben "Başkaldıran" bölümündeyim. Bir binadan çıkınca hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. (Oyunum orijinal) Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2019
Şu an ben "Başkaldıran" bölümündeyim. Bir binadan çıkınca hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. (Oyunum orijinal)
Çözüm M3ric 2 Eylül 2019 Su yontemi uygulayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Su yontemi uygulayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 2 Eylül 2019 #2 olay görüntüleyici açıp display hatası var mı bak. Artı 0 Eksi
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 2 Eylül 2019 #3 Su yontemi uygulayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Su yontemi uygulayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xX023Xx Femtopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1 11 Ağustos 2020 #4 video silinmiş tekrar oynamak istedim aynı yerde benide atıyor yeni video atar yada yazarsanız sevinirim Artı 0 Eksi
video silinmiş tekrar oynamak istedim aynı yerde benide atıyor yeni video atar yada yazarsanız sevinirim
H h21 Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 Çözümünü bulabilen var mı? Artı 0 Eksi
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 23 Nisan 2021 #6 Ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum. Oyunun neredeyse sonundayım. Oyunu bitirmek istiyorum. Artı 0 Eksi
yigittheokcu Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 20 Ocak 2022 #7 ensareis dedi: Ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum. Oyunun neredeyse sonundayım. Oyunu bitirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... bende şimdi bu sorunla karşılaştım ve çözümü basit. oyunun konsoluna restart yazdıktan sonra bi önceki otomatik kayıt alanına döner ve ordaki hata kökten gider. Artı 0 Eksi
ensareis dedi: Ben de şu an aynı sorunu yaşıyorum. Oyunun neredeyse sonundayım. Oyunu bitirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... bende şimdi bu sorunla karşılaştım ve çözümü basit. oyunun konsoluna restart yazdıktan sonra bi önceki otomatik kayıt alanına döner ve ordaki hata kökten gider.