hayvan beyin Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Benim merak ettiğim şu Half-Life 2 Lost Coast oyununda gayet doğal bir kasaba var ama orada neden bir balık dahi bulunmamakta, en fazla martı ve denizdeki sülüğümsü varlıklar var. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
Benim merak ettiğim şu Half-Life 2 Lost Coast oyununda gayet doğal bir kasaba var ama orada neden bir balık dahi bulunmamakta, en fazla martı ve denizdeki sülüğümsü varlıklar var.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Ağustos 2021 #2 Koca oyunda buna mı taktınız hocam?
Alparslan Keskin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 156 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GTX 1050 - İntel Core İ7 7700HQ - 16 Gb Ram - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2021 #3 Half-Life 2'yi ben hiç bitirmedim genellikle yarısında bıraktım ama yarısına kadar oynadığım hikaye güzeldi oynanış ve yapay zeka iyi.
Half-Life 2'yi ben hiç bitirmedim genellikle yarısında bıraktım ama yarısına kadar oynadığım hikaye güzeldi oynanış ve yapay zeka iyi.
hayvan beyin Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #4 Başlığı değiştirmişler ben demiştim ki Half-Life hikayesi hakkında konuşalım 377660 dedi: Koca oyunda buna mı taktınız hocam? Genişletmek için tıkla... Evet garibime gitti. Ayrıca konu başlığı bunun gibi olaylarla ilgili.
Başlığı değiştirmişler ben demiştim ki Half-Life hikayesi hakkında konuşalım 377660 dedi: Koca oyunda buna mı taktınız hocam? Genişletmek için tıkla... Evet garibime gitti. Ayrıca konu başlığı bunun gibi olaylarla ilgili.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #5 hayvan beyin dedi: Başlığı değiştirmişler ben demiştim ki Half-Life hikayesi hakkında konuşalım Evet garibime gitti. Ayrıca konu başlığı bunun gibi olaylarla ilgili. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman olur bu. Dert etmeyin
hayvan beyin dedi: Başlığı değiştirmişler ben demiştim ki Half-Life hikayesi hakkında konuşalım Evet garibime gitti. Ayrıca konu başlığı bunun gibi olaylarla ilgili. Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman olur bu. Dert etmeyin
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Ağustos 2021 #6 hayvan beyin dedi: Başlığı değiştirmişler ben demiştim ki Half-Life hikayesi hakkında konuşalım Genişletmek için tıkla... Güzel hikayesi. Bunu izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hayvan beyin dedi: Evet garibime gitti. Ayrıca konu başlığı bunun gibi olaylarla ilgili. Genişletmek için tıkla... Oyunda balıklar yerine sülükler kullanılıyor. Balıkları hiç görmedim .
hayvan beyin dedi: Başlığı değiştirmişler ben demiştim ki Half-Life hikayesi hakkında konuşalım Genişletmek için tıkla... Güzel hikayesi. Bunu izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hayvan beyin dedi: Evet garibime gitti. Ayrıca konu başlığı bunun gibi olaylarla ilgili. Genişletmek için tıkla... Oyunda balıklar yerine sülükler kullanılıyor. Balıkları hiç görmedim .
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #7 Arkadaş videoyu atmış.
hayvan beyin Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #8 377660 dedi: Güzel hikayesi. Bunu izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunda balıklar yerine sülükler kullanılıyor. Balıkları hiç görmedim . Genişletmek için tıkla... Half-Life belgesellerinin hepsini izledim ama işime yarar bir şey bulamadım.
377660 dedi: Güzel hikayesi. Bunu izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyunda balıklar yerine sülükler kullanılıyor. Balıkları hiç görmedim . Genişletmek için tıkla... Half-Life belgesellerinin hepsini izledim ama işime yarar bir şey bulamadım.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #9 hayvan beyin dedi: Half-Life belgesellerinin hepsini izledim ama işime yarar bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ne arıyorsun? Belgesel zaten oyunun hikayesini anlatıyor.
hayvan beyin dedi: Half-Life belgesellerinin hepsini izledim ama işime yarar bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ne arıyorsun? Belgesel zaten oyunun hikayesini anlatıyor.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 30 Ağustos 2021 #10 hayvan beyin dedi: Half-Life belgesellerinin hepsini izledim ama işime yarar bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim attığımı izlediniz mi? Cidden çok güzel anlatıyor.
hayvan beyin dedi: Half-Life belgesellerinin hepsini izledim ama işime yarar bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim attığımı izlediniz mi? Cidden çok güzel anlatıyor.