Merhaba. Az önce evde eski püskü bir yerde duran bir cd çantası vardı. Aile resimleri ve bir kaç oyun vardı içinde. Merak ettim açıyım dedim. Çok fazla aile resmi olduğu için cdlerin hepsine bakamamıştım. Ve böyle bir cd'nin olduğundan habersizdim. Rastgele anılarda gezerken bu cd'ye rastladım ve içinde half life 2'ye ait ilginç videolar buldum. Farkettiğim farklar : striderlar ulti gibi bir şey atıyorlardı. Diğer bir silaha geçmek için elimizdeki silahı bırakıyoruz. bazı combinelarda sarı fosforlu kıyafetler vardı. Ve bilinmeyen bir silah vardı. Ve yılana benzeyen mavimsi bir yaratık vardı. Normal hl2'de olmayanlar bunlar. (Sizde başka bir şey farkederseniz yazın )
Vallahi gece gece korku filmi izlemiş gibi oldum. Oyunun farklı bir atmosferi vardı. Arkada çalan melodide bayağı ürkütüyor. Evde tekim birde.
(Farklı silah.)
Ve linki paylaşıyorum.
Farkettiğim ilignç detay. Kimin yaptığı yazıyor. Ve 2003'te (ben dahi doğmamışım) çekilmiş bu videolar.
Demeyi unutmuşum. Bu mod falansa nereden indirilebilir söylerseniz sevinirim. (Mutlaka izleyin.)