Sıfır araştırma ile konu açanlara sövmek istiyorum. Oyunu doğrudan indirip oynayabilirsiniz.
Steam OS Ubuntu tabanlıYapabiliyorsanız SteamOS kurup öyle de deneyebilirsiniz. Belki SteamOS destekliyordur. Linux'u bilmiyorum.
Valve, SteamOS'u sadece bu konuda bilgili kişilerin kurmasını öneriyor.
Hocam pek fazla bir şey de istemiyoruz ki, sadece oyunun sayfasına bakacak açıkçası. Sıfır araştırma ile geliyor konu açıyor. Bulamadın mı o zaman ''how to install x on x distro'' şeklinde yazacak ve bakacak.Buna ben de kızıyorum ama insanlar konu açmadan araştırma denen şeyi bilmiyorlar. Her şeyin başlık açarak çözüleceğini zan ediyorlar.
Bu yüzden insanlara önce araştırmanın önemini anlatmak gerekiyor.
Bu vesileyle buradan kısaca anlatayım.
Bir konu hakkında önce araştırma yapmanız bilgi dağarcığınızı daha da arttıracaktır. Konu hakkında daha geniş bilgiye ulaşma şansı bulacaksınız. Bu şekilde bizim yapacağımız yardımdan belki de daha bilinçlenmiş olacaksınız.
Örneğin kendim on yıldan fazladır bir defa olsun sorunum için başlık açmadım, dağıtım yaptım yine de kimseye sormadım. Ama hep araştırdım, bulduğum her makaleyi okudum, deneme-yanılma yöntemi uyguladım. Halen deneme-yanılma-araştırma-okuma içerisindeyim ve hiç bir zaman ben bilirim demedim. Gelişen teknoloji karşısında hep kendimi acemi gördüm, sanki her şeye yeniden başlıyormuş gibi olaya baktım.
Bu yüzden kızmakta haklısınız ama dediğim gibi insanlara araştırmanın önemini bir şekilde anlatmamız lazım, onları okumaya teşvik etmeliyiz. Bunun için yararlı kaynaklar göstermeliyiz ki, bunu ben hep yapmaya çalışıyorum. Yardım başlıklarının çoğunda yararlı kaynaklar veriyorum, çoğu okumadan geri dönüyor ama olsun biz yine de elimizden geleni yapalım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.