Half-Life 2 modu nasıl yapılır?

Relaxrudd

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 Home Single Language Bellek (RAM): 8 GB (8192 MB) DirectX Sürümü: DirectX 12 İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 (6 çekirdek, 12 iş parçacığı) ~3.6 GHz
Merhaba arkadaşlar. İlk önce kendimi tanıtıyım. Ben tam olarak 4 yıldır Source filmmakerdan animasyon yapıyorum. Bu konuda iyiyim ve hayalim olan Half-Life 2'ye mod yapmak anlamadıysanız entropy Zero 1 entropy Zero 2 veya swelter gibi bir mod yapmak istiyorum ama bu konu hakkında rehber bulamadım. Eger biliyorsanız link veya kendiniz anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Source SDK, map maker, hammer editör gibi programlarla yapabilirsiniz. Eskiden mod yapımı ve karakter modelleri ile ilgilenirdim. Gamebanana gibi sitelerde ki mod yapımcıları ile konu hakkında sohbet edebilirsiniz.

Source SDK, map maker, hammer editör gibi programlarla yapabilirsiniz. Eskiden mod yapımı ve karakter modelleri ile ilgilenirdim. Gamebanana gibi sitelerde ki mod yapımcıları ile konu hakkında sohbet edebilirsiniz.

Teşekkürler eğer modu yaparsam size credit vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…