N NvidiaUser4 Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Half-Life 2 ücretsiz olunca indirmeye çalıştım. İndirmeyi başlatamıyorum çünkü başlıktaki hatayı veriyor.
Half-Life 2 ücretsiz olunca indirmeye çalıştım. İndirmeyi başlatamıyorum çünkü başlıktaki hatayı veriyor.
O OpssGamerShop Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 Yerel dosyaları doğrulayın. Sorun çözülmez ise indirme bölgenizi değiştirin. Bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
K kinglegend52 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 OpssGamerShop dedi: Yerel dosyaları doğrulayın. Sorun çözülmez ise indirme bölgenizi değiştirin. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... bende oyun yüklü olmadıgı için yerel dosyaları doğrulayamıyorum hocam Artı 0 Eksi
OpssGamerShop dedi: Yerel dosyaları doğrulayın. Sorun çözülmez ise indirme bölgenizi değiştirin. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... bende oyun yüklü olmadıgı için yerel dosyaları doğrulayamıyorum hocam