ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Arkadaşımla beraber Half-Life 2'yi Co-op şekilde oynamak istiyoruz ama Hamachi kurmak pek işimize gelmiyor. Hamachi olmadan bir şekilde beraber oynayabilir miyiz?
Arkadaşımla beraber Half-Life 2'yi Co-op şekilde oynamak istiyoruz ama Hamachi kurmak pek işimize gelmiyor. Hamachi olmadan bir şekilde beraber oynayabilir miyiz?
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 874 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Port açıp server oluşturarak oynayabilirsin. Modemin ve internet sağlayıcın ne? Artı 0 Eksi
KS KS ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 Movansha dedi: Port açıp server oluşturarak oynayabilirsin. Modemin ve internet sağlayıcın ne? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom kullanıyorum. Ve GoodbyeDPI acık. Artı 0 Eksi
Movansha dedi: Port açıp server oluşturarak oynayabilirsin. Modemin ve internet sağlayıcın ne? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom kullanıyorum. Ve GoodbyeDPI acık.
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 874 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 GoodbyeDPI önemli değil. Modem arayüzüne girmeyi biliyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 Movansha dedi: GoodbyeDPI önemli değil. Modem arayüzüne girmeyi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır bilmiyorum. Arkadaş oynamaktan vazgeçmiş teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
Movansha dedi: GoodbyeDPI önemli değil. Modem arayüzüne girmeyi biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır bilmiyorum. Arkadaş oynamaktan vazgeçmiş teşekkür ederim yine de.