YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 Tekrar Half-Life 2 oynamaya karar verdim ama bu sefer Türkçe dublaj dosyası varsa onunla oynamak isterim. Oyunun Türkçe dublaj dosyası bulunmakta mı? Eğer bir dosya varsa atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Tekrar Half-Life 2 oynamaya karar verdim ama bu sefer Türkçe dublaj dosyası varsa onunla oynamak isterim. Oyunun Türkçe dublaj dosyası bulunmakta mı? Eğer bir dosya varsa atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 Kimsenin dublaj yapacağını sanmıyorum ama Türkçe yaması illa ki vardır. Biraz araştırdım. Şöyle yapım aşamasında olan bir mod var: Half-Life Türkçe Dublaj mod Half-Life oyununun ilk ve tek Türkçe Dublajlı modu. www.moddb.com
Kimsenin dublaj yapacağını sanmıyorum ama Türkçe yaması illa ki vardır. Biraz araştırdım. Şöyle yapım aşamasında olan bir mod var: Half-Life Türkçe Dublaj mod Half-Life oyununun ilk ve tek Türkçe Dublajlı modu. www.moddb.com
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.551 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #3 Dublajı yoktur, Orijinal oyunda Türkçe Alt Yazı'sı var ama.
YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #5 unknown11212 dedi: Kimsenin dublaj yapacağını sanmıyorum ama Türkçe yaması illa ki vardır. Biraz araştırdım. Şöyle yapım aşamasında olan bir mod var: Half-Life Türkçe Dublaj mod Half-Life oyununun ilk ve tek Türkçe Dublajlı modu. www.moddb.com Genişletmek için tıkla... İlk oyunun yamasını da arıyordum, bu işime yarar teşekkürler Coolkaan123 dedi: Dublajı yoktur, Orijinal oyunda Türkçe Alt Yazı'sı var ama. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
unknown11212 dedi: Kimsenin dublaj yapacağını sanmıyorum ama Türkçe yaması illa ki vardır. Biraz araştırdım. Şöyle yapım aşamasında olan bir mod var: Half-Life Türkçe Dublaj mod Half-Life oyununun ilk ve tek Türkçe Dublajlı modu. www.moddb.com Genişletmek için tıkla... İlk oyunun yamasını da arıyordum, bu işime yarar teşekkürler Coolkaan123 dedi: Dublajı yoktur, Orijinal oyunda Türkçe Alt Yazı'sı var ama. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
S StalkerKemal Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonundaki olay sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videonun sonundaki olay sanırım.