ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.550 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 3 Nisan 2021 #11 kebab destroyer dedi: noclip Genişletmek için tıkla... Half Life epic bruh moment?
sivrisnake4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 1.345 Çözümler 10 Yer denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Nisan 2021 #12 Noclip tavsiye etmem çok buga soktu oyunu sildirdi bana. İnternetten açın bir walkthrough kaldığınız yerde ne yapıldığına bakın yapamıyorsanız Save'yi geri alın.
Noclip tavsiye etmem çok buga soktu oyunu sildirdi bana. İnternetten açın bir walkthrough kaldığınız yerde ne yapıldığına bakın yapamıyorsanız Save'yi geri alın.
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 3 Nisan 2021 #13 Noclip en iyi çözümdür.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 3 Nisan 2021 #14 Oradan az daha ilerleyince binanın duvarları oynucak sizde geçeceksiniz.
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #15 Graiden dedi: Oradan az daha ilerleyince binanın duvarları oynayacak sizde geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hareket dmiyorum neredeyse sıkıştım bildiğin zıplıyorum gitmiyor bu arada noclip denendi ama o şekilde de olmadı biraz geç yazmış olabirim.
Graiden dedi: Oradan az daha ilerleyince binanın duvarları oynayacak sizde geçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hareket dmiyorum neredeyse sıkıştım bildiğin zıplıyorum gitmiyor bu arada noclip denendi ama o şekilde de olmadı biraz geç yazmış olabirim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 3 Nisan 2021 #16 KaanBey41 dedi: Hareket dmiyorum neredeyse sıkıştım bildiğin zıplıyorum gitmiyor bu arada noclip denendi ama o şekilde de olmadı biraz geç yazmış olabirim. Genişletmek için tıkla... Hile açıp hareket etmek dışında bir şey yok.
KaanBey41 dedi: Hareket dmiyorum neredeyse sıkıştım bildiğin zıplıyorum gitmiyor bu arada noclip denendi ama o şekilde de olmadı biraz geç yazmış olabirim. Genişletmek için tıkla... Hile açıp hareket etmek dışında bir şey yok.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2021 #17 Nova Prospekt bölümü mü? Orasıysa sol tarafta duvar var, orada bir balkon gibi bir yer var. Oraya kutuları üst üste koyarak geçin.
Nova Prospekt bölümü mü? Orasıysa sol tarafta duvar var, orada bir balkon gibi bir yer var. Oraya kutuları üst üste koyarak geçin.