ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 25 Ekim 2022 #11 @579137 @Yüksek Sadakat @Akinbey70 hocalarım internette resmini arattım fakat çıkmadı nedense Türk halılarına pek bir benzettim. Bende oynarken fark ettim acaba benim gibi Türk-İran halısına veya seccadeye benzeten oldu mu diye merak ettim. İnternette net fotoğrafı çıkmıyor.
@579137 @Yüksek Sadakat @Akinbey70 hocalarım internette resmini arattım fakat çıkmadı nedense Türk halılarına pek bir benzettim. Bende oynarken fark ettim acaba benim gibi Türk-İran halısına veya seccadeye benzeten oldu mu diye merak ettim. İnternette net fotoğrafı çıkmıyor.
Akinbey70 Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 544 Çözümler 6 26 Ekim 2022 #12 ZesuN dedi: @579137 @Yüksek Sadakat @Akinbey70 hocalarım internette resmini arattım fakat çıkmadı nedense Türk halılarına pek bir benzettim. Eki Görüntüle 1553978 Eki Görüntüle 1553981 Bende oynarken fark ettim acaba benim gibi Türk-İran halısına veya seccadeye benzeten oldu mu diye merak ettim. İnternette net fotoğrafı çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bazen benim de çekiyor bu tarz şeyler oyunda seccade ile alakası yok bildiğin Türk halısı.
ZesuN dedi: @579137 @Yüksek Sadakat @Akinbey70 hocalarım internette resmini arattım fakat çıkmadı nedense Türk halılarına pek bir benzettim. Eki Görüntüle 1553978 Eki Görüntüle 1553981 Bende oynarken fark ettim acaba benim gibi Türk-İran halısına veya seccadeye benzeten oldu mu diye merak ettim. İnternette net fotoğrafı çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bazen benim de çekiyor bu tarz şeyler oyunda seccade ile alakası yok bildiğin Türk halısı.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 26 Ekim 2022 #13 Akinbey70 dedi: Bazen benim de çekiyor bu tarz şeyler oyunda seccade ile alakası yok bildiğin Türk halısı. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende çok benzettim. Niye yerlerde böyle anlamsız halılar var anlamış değilim.
Akinbey70 dedi: Bazen benim de çekiyor bu tarz şeyler oyunda seccade ile alakası yok bildiğin Türk halısı. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende çok benzettim. Niye yerlerde böyle anlamsız halılar var anlamış değilim.
Yüksek Sadakat Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 306 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #14 Arap haritasında geçtiği için İran halısı olabilir. Zira bizim motiflere de benziyor.