Half-Life 2'den nasıl zevk alınır?

LastEmperor

Hectopat
Makaleler
2
Half-Life 1 ve Remake'i olan Black Mesa'dan cok zevk almıştım ve bu yüzden yaz indiriminde Valve paketini aldım. Half-Life 2 de 12.6 saatim var ve oyun bitmedi. Önceki deneyişimde bir yerden sonra sürekli run shoot gibi hissettirmeye başladı ve noclip açıp acaba farklı bir yer var mı diye ilerlemeye çalışmamla son buldu. Mmod benzeri modlar da denedim fakat bana pek bir fark yaratmadı. Bir de komik gelebilir fakat silah hissiyatını sevemedim. MP-7 kullanırken boncuklu silah hissiyatı aldım. YouTube'dan baktiğima göre de oyunu bitirmeme yaklaşık 2 saat kalmış. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam kişinin zevkine bağlıdır o zaten 1 saat geçemediğim bölüm vardı geçemediğimde kapatıyodum haftalar sonra açıp yine yapmaya çalışıyodum aynı bölümü, türkçe yama kurmadıysanız kurun hikayeye göre ilerleyin pek diyebileceğim bişey yok, amaç bitirmek değil eğlenmektir.

Hocam kişinin zevkine bağlıdır o zaten 1 saat geçemediğim bölüm vardı geçemediğimde kapatıyordum haftalar sonra açıp yine yapmaya çalışıyordum aynı bölümü, Türkçe yama kurmadıysanız kurun hikayeye göre ilerleyin pek diyebileceğim bir şey yok, amaç bitirmek değil eğlenmektir.

Türkçe yamaya pek ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ingilizcede anlayabililyorum. O zaman hikayeyi merak ettiğim için sonuna bakıp Episode'lara geçeyim. Ben belki mod tavsiyesi vs verilir diye bu konuyu açmıştım.

Türkçe yamaya pek ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum ingilizcede anlayabililyorum. O zaman hikayeyi merak ettiğim için sonuna bakıp Episode'lara geçeyim. Ben belki mod tavsiyesi vs verilir diye bu konuyu açmıştım.
Siz bilirsiniz hocam bence de half life 2, half life 1'e göre eğlenceli gelmedi herhalde alışıldıktan uzaktı, 1'e göre hikayesini bende pek beğenmedim ama biraz da olsa oyunun içine çekti beni, Black Mesa'da oynadım oda eğlenceliydi mekan dizaynları çok farklı ve kaliteliydi herhalde hikayeden dolayı, 2'nin hikayesi dandik biraz.

Half Life 2 o dönem sunduğu mekanik ve oynanış tarzıyla Top #1'e oturmuştu resmen, şimdiki Triple A oyunları oynadıktan sonra HL2'ye dönüp "Bumuymuş insanların öve öve bitiremediği mekanikler" diyebilirsiniz, Haklısınız da. Aslında bence halen fizikleri çok iyi yılına göre tabi. Nasıl Half Life 1 oynarken silah mekanikleri gibi küçük detaylara bakmayıp bütün bir oyunu bitirdiyseniz bunu HL2'de çok rahat yapabilirsiniz. Ayrıca SMG sıktıysa Gravity Gun öneririm. 😉

Technopat Haberler

Geri
Yukarı