Biliyorum, internette zaten yazıyor ama ben oyunları detaylı ve her yere bakarak oynarım, yani neredeyse hiçbir yeri es geçmem. O yüzden benim oyunları bitirmem uzun süre alır ve internetteki siteler sadece hızlı oynarsan kaç saat sürdüğünü yazıyorlar. Benim Half-Life 2'yi bitirmem kaç saat sürer? İnternette 13 saat yazıyor.
Pekte bakabileceğin bir yer yok HL2 oynarken, bölüm bölüm olduğu için ama yavaş tempoyla doya doya oynarsan 15 saat sürebilir, bazı yerleri cidden zor oluyor her yerden düşman geliyor 2 3 kez ölebiliyorsun.
Zaten ilk oyunu bitirdiğin gibi Episode One ve Episode two oynamalısın. Daha bile uzun sürebilir.
Defalarca bitirdim oyunu. En son oynadığımda 11-13 saat civarında bitirmişim. Siz ilk defa oynayacaksanız ve detaylı gidecekseniz tahmini 15 saat civarı, max 20 saat sürer.
Maksimum 15 saat sürer. Half-life 2 her ne kadar yarı açık dünya gibi görünsede o dünya araba sürmekten başka bir şeye yaramıyor. Tavsiyem arabalı bölümlerde fazla etrafa takılma.
HL2 15 saat, HL2 Episode One 4 saat ve Episode 2'yi 6 Saat olmak üzere toplam 25 saat saaat sürüyor. HowLongToBeat'e göre de yaklaşık olarak o kadar sürüyor.