Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.604 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:09 #1 Arkadaşlar Half-Life 3 çıkacak mi? Söylentiler var?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.423 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:14 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Half-Life 3 çıkacak mi? Söylentiler var? Genişletmek için tıkla... Şahsen Steam'in yeni konsoluyla çıkacağını düşünüyorum.
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Half-Life 3 çıkacak mi? Söylentiler var? Genişletmek için tıkla... Şahsen Steam'in yeni konsoluyla çıkacağını düşünüyorum.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.604 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:15 #3 wraxos woo dedi: Şahsen Steam'in yeni konsoluyla çıkacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PC'ye ve konsollara gelmeyecek mi?
wraxos woo dedi: Şahsen Steam'in yeni konsoluyla çıkacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PC'ye ve konsollara gelmeyecek mi?
Qwertyq Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 530 Dün 21:16 #4 Steam Machine ile beraber çıkacak bence çünkü Valve yeni bir ürün çıkardığında genellikle yeni bir oyunda çıkarıyor.
Steam Machine ile beraber çıkacak bence çünkü Valve yeni bir ürün çıkardığında genellikle yeni bir oyunda çıkarıyor.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.423 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:16 #5 Barisgzl1 dedi: PC'ye ve konsollara gelmeyecek mi? Genişletmek için tıkla... PC'ye garanti gelir belki hemen çıktığı gün gelmez ama elbet gelir konsolları bilemiyorum.
Barisgzl1 dedi: PC'ye ve konsollara gelmeyecek mi? Genişletmek için tıkla... PC'ye garanti gelir belki hemen çıktığı gün gelmez ama elbet gelir konsolları bilemiyorum.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.052 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:17 #6 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Half-Life 3 çıkacak mi? Söylentiler var? Genişletmek için tıkla... 18 kasım diyorlar da, bugün bir şey olmadı... Trailer gelirse öğreneceğiz artık.
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar Half-Life 3 çıkacak mi? Söylentiler var? Genişletmek için tıkla... 18 kasım diyorlar da, bugün bir şey olmadı... Trailer gelirse öğreneceğiz artık.
kaanvekaylya Yoctopat Katılım 16 Kasım 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:21 #7 Kısaca evet.