Mehmet Akif K Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Black Mesa'ya girdiğimde oyunu normal olarak oynarken birden ekran kararıyor. Oyunu oynayabiliyorum fakat her şey karanlık gözüküyor.
Black Mesa'ya girdiğimde oyunu normal olarak oynarken birden ekran kararıyor. Oyunu oynayabiliyorum fakat her şey karanlık gözüküyor.
the_abdulhey Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #11 Mehmet Akif K dedi: Black Mesa'ya girdiğimde oyunu normal olarak oynarken birden ekran kararıyor. Oyunu oynayabiliyorum fakat her şey karanlık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 1. mat_dxlevel 95 2. mat_hdr_level 2 3. mat_tonemapping_occlusion_use_stencil 2 bu üç kod işini görür. Artı 0 Eksi
Mehmet Akif K dedi: Black Mesa'ya girdiğimde oyunu normal olarak oynarken birden ekran kararıyor. Oyunu oynayabiliyorum fakat her şey karanlık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 1. mat_dxlevel 95 2. mat_hdr_level 2 3. mat_tonemapping_occlusion_use_stencil 2 bu üç kod işini görür.