SoloTÜRK01 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Eskiden beri Half-Life serisini severek oynarım. Daha yeni Black Mesa oyununu bitirmemle bu aşk yeniden canlandı. Bu yüzden Half-Life 1'in CD versiyonunu almak istiyorum. Satan varsa veya alabileceğim bir yer bilen varsa yazabilirse çok sevinirim
Eskiden beri Half-Life serisini severek oynarım. Daha yeni Black Mesa oyununu bitirmemle bu aşk yeniden canlandı. Bu yüzden Half-Life 1'in CD versiyonunu almak istiyorum. Satan varsa veya alabileceğim bir yer bilen varsa yazabilirse çok sevinirim
Moksha Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 339 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 EBay'de insanlar satıyor ama aşırı aşırı pahalı fiyatlardan. Artık koleksiyon olduğu için.
SoloTÜRK01 Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 Moksha dedi: EBay'de insanlar satıyor ama aşırı aşırı pahalı fiyatlardan. Artık koleksiyon olduğu için. Genişletmek için tıkla... Yapma ya. Hayallerim ile oynarsın
Moksha dedi: EBay'de insanlar satıyor ama aşırı aşırı pahalı fiyatlardan. Artık koleksiyon olduğu için. Genişletmek için tıkla... Yapma ya. Hayallerim ile oynarsın
Pashaveli Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro G5 Gaming Laptop Nvidia GeForce RTX 3060 Laptop GPU 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.50 GHz CPU 8,00 GB RAM (Ek takılmış RAM yok) Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 Gerçi şimdi fiziksel olarak istersin ama internette 1.0 sürümünü indirebilirsin (Windows 10 açar mı bilemiyorum)
Gerçi şimdi fiziksel olarak istersin ama internette 1.0 sürümünü indirebilirsin (Windows 10 açar mı bilemiyorum)