hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Half-Life oynarken bazı yerlerdeki "Loading..." kısımlarından birinde yanıt vermiyor aldım ve çözemedim (uyumluluk modunu denedim). Nasıl çözebilirim?
Half-Life oynarken bazı yerlerdeki "Loading..." kısımlarından birinde yanıt vermiyor aldım ve çözemedim (uyumluluk modunu denedim). Nasıl çözebilirim?
TheVibe Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 3 Yer Boston, Massachusetts Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı 21 Mart 2021 #2 Oyun orijinal mi? Eskiden orijinal olmayan versiyonunda bu tarz sorunlar yaşamıştım. Steam'den orijinalini alınca tamamen düzeldi. Artı 0 Eksi
Oyun orijinal mi? Eskiden orijinal olmayan versiyonunda bu tarz sorunlar yaşamıştım. Steam'den orijinalini alınca tamamen düzeldi.
S SouLL Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 110 21 Mart 2021 #3 hacsiz seferi dedi: Half-Life oynarken bazı yerlerdeki "loading..." kısımlarından birinde yanıt vermiyor aldım ve çözemedim (uyumluluk modunu denedim). Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 7 olduğu içindir bende de oluyordu,windows 8.1'e geçtim sıkıntım yok şuan oynuyorum. SouLL dedi: Windows 7 olduğu içindir bende de oluyordu,windows 8.1'e geçtim sıkıntım yok şuan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Unuttum oyun orjinal olmalı şart. Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: Half-Life oynarken bazı yerlerdeki "loading..." kısımlarından birinde yanıt vermiyor aldım ve çözemedim (uyumluluk modunu denedim). Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 7 olduğu içindir bende de oluyordu,windows 8.1'e geçtim sıkıntım yok şuan oynuyorum. SouLL dedi: Windows 7 olduğu içindir bende de oluyordu,windows 8.1'e geçtim sıkıntım yok şuan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Unuttum oyun orjinal olmalı şart.
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #4 SouLL dedi: Windows 7 olduğu içindir bende de oluyordu,windows 8.1'e geçtim sıkıntım yok şuan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... 8.1'e geçemem. TheVibe dedi: Oyun orijinal mi? Eskiden orijinal olmayan versiyonunda bu tarz sorunlar yaşamıştım. Steam'den orijinalini alınca tamamen düzeldi. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil korsana destek olmadığını bilerek bu konuyu açtım. (İznim olmadığı için oyun alamıyorum uyanıklardan değilim) Artı 0 Eksi
SouLL dedi: Windows 7 olduğu içindir bende de oluyordu,windows 8.1'e geçtim sıkıntım yok şuan oynuyorum. Genişletmek için tıkla... 8.1'e geçemem. TheVibe dedi: Oyun orijinal mi? Eskiden orijinal olmayan versiyonunda bu tarz sorunlar yaşamıştım. Steam'den orijinalini alınca tamamen düzeldi. Genişletmek için tıkla... Orijinal değil korsana destek olmadığını bilerek bu konuyu açtım. (İznim olmadığı için oyun alamıyorum uyanıklardan değilim)
S SouLL Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 110 21 Mart 2021 #5 hacsiz seferi dedi: 8.1'e geçemem. Orijinal değil korsana destek olmadığını bilerek bu konuyu açtım. (İznim olmadığı için oyun alamıyorum uyanıklardan değilim) Genişletmek için tıkla... O zaman hata alman gayet normal değil mi? Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: 8.1'e geçemem. Orijinal değil korsana destek olmadığını bilerek bu konuyu açtım. (İznim olmadığı için oyun alamıyorum uyanıklardan değilim) Genişletmek için tıkla... O zaman hata alman gayet normal değil mi?
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #6 SouLL dedi: O zaman hata alman gayet normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çok korsan oynadım ilk kez korsan olması sebebiyle (sebebi korsan olması mı emin değilim) hata alıyorum. Artı 0 Eksi
SouLL dedi: O zaman hata alman gayet normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum çok korsan oynadım ilk kez korsan olması sebebiyle (sebebi korsan olması mı emin değilim) hata alıyorum.
S SouLL Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 110 21 Mart 2021 #7 hacsiz seferi dedi: Bilmiyorum çok korsan oynadım ilk kez korsan olması sebebiyle (sebebi korsan olması mı emin değilim) hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam csdurağı sitesindeki Half-Life deneyin driverler güncel değilse güncelleyin yönetici olarak başlatın bu kadar. Artı 0 Eksi
hacsiz seferi dedi: Bilmiyorum çok korsan oynadım ilk kez korsan olması sebebiyle (sebebi korsan olması mı emin değilim) hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam csdurağı sitesindeki Half-Life deneyin driverler güncel değilse güncelleyin yönetici olarak başlatın bu kadar.
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #8 SouLL dedi: Hocam csdurağı sitesindeki Half-Life deneyin driverler güncel değilse güncelleyin yönetici olarak başlatın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel ve yönetici olarak başlatıyorum zaten. csdurağı'na da bir bakayım. @SouLL csdurağı'ndan indirip tarattım. Sonuçlar : VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bir sıkıntı olur mu? Başka bir PC'ye de kurmuştum önceden bunu sorun çıkmamıştı. Artı 0 Eksi
SouLL dedi: Hocam csdurağı sitesindeki Half-Life deneyin driverler güncel değilse güncelleyin yönetici olarak başlatın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel ve yönetici olarak başlatıyorum zaten. csdurağı'na da bir bakayım. @SouLL csdurağı'ndan indirip tarattım. Sonuçlar : VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bir sıkıntı olur mu? Başka bir PC'ye de kurmuştum önceden bunu sorun çıkmamıştı.