Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Half-Life modu baktım ama bulamadım şu an GO mod (Half-Life 1 için GMOD)yüklüyorum ama başka güzel mod bulamadım öneriniz var mı? Not: Mod türü fark etmez grafik modu ya da direk yepyeni bir hikaye modu atın yeter ki atın
Half-Life modu baktım ama bulamadım şu an GO mod (Half-Life 1 için GMOD)yüklüyorum ama başka güzel mod bulamadım öneriniz var mı? Not: Mod türü fark etmez grafik modu ya da direk yepyeni bir hikaye modu atın yeter ki atın
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 15 Ekim 2023 #2 Brutal Half Life.
Froster_xx Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 968 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 Metro1234 dedi: Half-Life modu baktım ama bulamadım şu an GO mod (Half-Life 1 için GMOD)yüklüyorum ama başka güzel mod bulamadım öneriniz var mı? Not: Mod türü fark etmez grafik modu ya da direk yepyeni bir hikaye modu atın yeter ki atın Genişletmek için tıkla... Entropory Zero.
Metro1234 dedi: Half-Life modu baktım ama bulamadım şu an GO mod (Half-Life 1 için GMOD)yüklüyorum ama başka güzel mod bulamadım öneriniz var mı? Not: Mod türü fark etmez grafik modu ya da direk yepyeni bir hikaye modu atın yeter ki atın Genişletmek için tıkla... Entropory Zero.
BuralQorkut Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Aralık 2023 #4 Metro1234 dedi: Half-Life modu baktım ama bulamadım şu an GO mod (Half-Life 1 için GMOD)yüklüyorum ama başka güzel mod bulamadım öneriniz var mı? Not: Mod türü fark etmez grafik modu ya da direk yepyeni bir hikaye modu atın yeter ki atın Genişletmek için tıkla... Afraid of monster Cry of fear in yapımcılarının yaptığı bir mod ama director cut halini oyna o daha iyi
Metro1234 dedi: Half-Life modu baktım ama bulamadım şu an GO mod (Half-Life 1 için GMOD)yüklüyorum ama başka güzel mod bulamadım öneriniz var mı? Not: Mod türü fark etmez grafik modu ya da direk yepyeni bir hikaye modu atın yeter ki atın Genişletmek için tıkla... Afraid of monster Cry of fear in yapımcılarının yaptığı bir mod ama director cut halini oyna o daha iyi
Berkay64151 Femtopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Daha denemedim ama Project Borealis yüklüyorum. Büyük ihtimal duymuşsundur şu ana kadar. Fan yapımı Half Life 3 gibi bir şey herhalde.
Daha denemedim ama Project Borealis yüklüyorum. Büyük ihtimal duymuşsundur şu ana kadar. Fan yapımı Half Life 3 gibi bir şey herhalde.
BuralQorkut Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2024 #6 Berkay64151 dedi: Daha denemedim ama project borealis yüklüyorum. Büyük ihtimal duymuşsundur şu ana kadar. Fan yapımı Half-Life 3 gibi bir şey herhalde. Genişletmek için tıkla... Episode 3 desek daha doğru olur bence çünkü Episode 3'ün iptal edilen senrayosunu konu alıyor.
Berkay64151 dedi: Daha denemedim ama project borealis yüklüyorum. Büyük ihtimal duymuşsundur şu ana kadar. Fan yapımı Half-Life 3 gibi bir şey herhalde. Genişletmek için tıkla... Episode 3 desek daha doğru olur bence çünkü Episode 3'ün iptal edilen senrayosunu konu alıyor.