kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 29 Haziran 2020 #1 Half-Life: Opposing Force aldım. Ayarlara girdim sonra yanlışlıkla ekranı yakınlaştırdım. Nasıl çözebilirim? Not: Oyunum orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2020
Half-Life: Opposing Force aldım. Ayarlara girdim sonra yanlışlıkla ekranı yakınlaştırdım. Nasıl çözebilirim? Not: Oyunum orijinal.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 29 Haziran 2020 #2 Bunu denedin mi? How to reset screen settings ? :: Half-Life: Opposing Force General Discussions Hi I launched my game and changed some of my settings but the screen got A LOT zoomed in... and I can't seem to set it back to normal .... steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Bunu denedin mi? How to reset screen settings ? :: Half-Life: Opposing Force General Discussions Hi I launched my game and changed some of my settings but the screen got A LOT zoomed in... and I can't seem to set it back to normal .... steamcommunity.com
KS KS kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 29 Haziran 2020 #3 Onur Altuğ Sever dedi: Bunu denedin mi? How to reset screen settings ? :: Half-Life: Opposing Force General Discussions Hi I launched my game and changed some of my settings but the screen got A LOT zoomed in... and I can't seem to set it back to normal .... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Olmadı.Başka bir çözüm var mı? Son düzenleme: 29 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Bunu denedin mi? How to reset screen settings ? :: Half-Life: Opposing Force General Discussions Hi I launched my game and changed some of my settings but the screen got A LOT zoomed in... and I can't seem to set it back to normal .... steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Olmadı.Başka bir çözüm var mı?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 29 Haziran 2020 #4 Oyunu indirip bakacağım. Artı 0 Eksi
KS KS kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Haziran 2020 #5 Onur Altuğ Sever dedi: Oyunu indirip bakacağım. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldun mu? Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 30 Haziran 2020 #6 Hayır, deneğim şeyler başarısız oldu. Bulut kayıdı kapatıp, oyunu silip tekrar indirmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Hayır, deneğim şeyler başarısız oldu. Bulut kayıdı kapatıp, oyunu silip tekrar indirmeyi deneyebilirsin.
KS KS kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Haziran 2020 #7 Onur Altuğ Sever dedi: Hayır, deneğim şeyler başarısız oldu. Bulut kayıdı kapatıp, oyunu silip tekrar indirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Edit:Olmadı. Son düzenleme: 30 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Onur Altuğ Sever dedi: Hayır, deneğim şeyler başarısız oldu. Bulut kayıdı kapatıp, oyunu silip tekrar indirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum. Edit:Olmadı.