Half-Life oynamaya değer mi?

Mehmet121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba buna benzeyen bir başlığı açmıştım sizce Half-Life 1 alırsam pişman olur muyum? Henüz böyle bir oyunu oynamadığım için biraz mutsuzum fakat o kadar çok övdüler ki alasım geliyor bir yandan da o kadar övmenin ardından pişman olurum diye korkmuyor değilim. Sizce ne yapmalıyım cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmel bir oyundur. Fakat daha güncel grafikli hali olan Black Mesa'yı daha çok öneririm. Hem daha fazla hoşunuza gidecektir.

Tabi ki de değer hocam. Oynamayan kalmasın şu oyunu. Ama Black Mesa alın. HL1'in grafikleri yenilenip bulmacalar ekleyen versiyonu.

Mükemmel bir oyundur. Fakat daha güncel grafikli hali olan Black Mesa'yı daha çok öneririm. Hem daha fazla hoşunuza gidecektir.
Anladım. Hikaye aynıdır değil mi? Aslına bakarsanız birazda gerçek half life ı deneyimlemek istediğimden çekiniyorum remastred dan.

Tabi ki de değer hocam. Oynamayan kalmasın şu oyunu. Ama Black Mesa alın. HL1'in grafikleri yenilenip bulmacalar ekleyen versiyonu.
yukarıda da dediğim gibi biraz orijinal halini oynamak istiyorum ama çok vasatsa grafikler black mesa yı alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…