Half Life Oynanır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Half Life hiç oynamadım artık oynamak istiyorum. İnternetten baktığım kadarıyla 7-8 oyunluk bir seri.

Fakat görüntüsü pek hoşuma gitmedi. Onun yerine Black Mesa Ve Half Life 2 serisini bitirsem oyunu bitirmiş olur muyum? Hikaye yönünden eksik kalmış olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak dostum Half Life 2 serisini Synergy diye bir mod var onu indiriyorsun (Half Life 2 oyunlarını alman lazım steamden) arkadaşınla oynayabiliyorsun. Half Life grafikleri kötü gelirse (ki benim için hiç öyle değil) Black Mesa oynayabilirsin.

sadece ikisini oynasam oyunu bitirmiş olur muyum ?

Fakat görüntüsü pek hoşuma gitmedi.

1998 yapımı olduğu için olabilir mi? Oyun zevkli olduktan sonra görüntüyü fazla takıntı etmezsiniz. Piyasada grafik olarak muazzam olup da genel anlamda dandik olan birçok yapım var mesela.

Black Mesa zaten fan yapımı bir oyun. Half Life'ın geliştirilmişi.

7-8 oyun değil, 4 oyun var.

Half-Life
Half-Life Opposing Force
Half-Life Blue Shift
Half-Life Decay (PS2 oyunu)

Elbette oynanır. Half-Life 1'in multiplayerı hala oynanıyor, oynuyorum da. Grafikleri iyi değil ama hikayesi güzel bir oyun. Kesinlikle oynanır. Half-Life 2 oynama direk, hikayesi bağlantılı.

Demek istediğim Half Life 1 ve Half Life 2 ve episodelerini oynasam yeterli olur mu

Sven Co-op oyna. HL1'in multiplayeri, çok fazla eğleneceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…