Half-Life Ping Sorunu

• Konuyu başlatan Pl3x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.366

Pl3x

Kilopat
Normalde CS:GO. Valorant gibi FPS oyunlarında 90 üstüne çıkmayan pingim Half-Life da her sunucuda 300-1500 arası. Bakıyorum acaba sunucular çok mu uzak diye ama Türkler de oynuyor ve pingleri normal düzeyde. Bu sorunu nasıl çözebilirim, sebebi nedir?

Normalde CS:GO. Valorant gibi FPS oyunlarında 90 üstüne çıkmayan pingim Half-Life'da her sunucuda 300-1500 arası. Bakıyorum acaba sunucular çok mu uzak diye ama türkler de oynuyor ve pingleri normal düzeyde. Bu sorunu nasıl çözebilirim, sebebi nedir?

Modem ve internet sağlayıcınız ile alakalı olabilir hız testı yapın.

Modem ve internet sağlayıcınız ile alakalı olabilir hız testı yapın.

Sadece Half-Life'da ortaya çıkan bir sorun, internetimle alakalı olabileceğini düşünmüyorum. Olma imkanı var mı böyle bir durumda?

Konu dışı olacak ama, Half-Life'nin Steam sürümündeki multiplayer kısmı tüm Türk sunucuları kaplıyor mu? Bende 3 tane oyuncu sayısı fazla sunucu var sadece.

"Bende 3 tane oyuncu sayısı fazla sunucu var sadece." Kısmını tam olarak anlayamadım.

Konu dışı olacak, o nasıl profil res midir öyle :).

Düzenledim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı