Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Eylül 2014 #1 Korsana karşı olduğunu biliyorum ancak korsan olarak half life source indirdim. Fakat oyunu Windows 7 64 bitte çalıştıramadım. Ne yapmam lazım ?
Korsana karşı olduğunu biliyorum ancak korsan olarak half life source indirdim. Fakat oyunu Windows 7 64 bitte çalıştıramadım. Ne yapmam lazım ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Eylül 2014 #2 Neden oyun bedava iken korsan indiriyorsun ? Black Mesa: Re-visit the world that started the Half-Life continuum
Neden oyun bedava iken korsan indiriyorsun ? Black Mesa: Re-visit the world that started the Half-Life continuum
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 11 Eylül 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Neden oyun bedava iken korsan indiriyorsun ? Black Mesa: Re-visit the world that started the Half-Life continuum Genişletmek için tıkla... Bedava olduğuyla ilgili en ufak fikrim bile yoktu. Orjinal olarak indireceğim de. O sorun hala gitmeyebilir. Ne yapmam lazım ?
Recep Baltaş dedi: Neden oyun bedava iken korsan indiriyorsun ? Black Mesa: Re-visit the world that started the Half-Life continuum Genişletmek için tıkla... Bedava olduğuyla ilgili en ufak fikrim bile yoktu. Orjinal olarak indireceğim de. O sorun hala gitmeyebilir. Ne yapmam lazım ?
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 11 Eylül 2014 #4 Recep abi "Betriebssystem: Win XP Windows Vista Windows 7" diyor windows 8.1 uyumsuz mu?
Melih Özönder Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #5 @Recep Baltaş Abi ben dediğin linke bastım bir türlü indiremedim bir şeylere basıyorum bir şeyler çıkıyor. Hiç bir şey anlamadım mümkünse biri böyle basar basmaz kolayca indirebileceğim (mümkünse orijinal) linkini koyabilir mi ?
@Recep Baltaş Abi ben dediğin linke bastım bir türlü indiremedim bir şeylere basıyorum bir şeyler çıkıyor. Hiç bir şey anlamadım mümkünse biri böyle basar basmaz kolayca indirebileceğim (mümkünse orijinal) linkini koyabilir mi ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 12 Eylül 2014 #6 Ne gerekli ? 2007 Source SDK. Steam> Library > Tools altından ya da Steam kurulu ise bu linkten yüklenebilir. The Black Mesa modu. Installer, arşiv ve MD5 dosyası. Hepsi de buradan indirilebilir: Half Life 2 | Files | Half-Life 2 Mod - Black Mesa (1 of 3) | Clients | Black Mesa | Modifications | Game Front Half Life 2 | Files | Half-Life 2 Mod - Black Mesa (2 of 3) | Clients | Black Mesa | Modifications | Game Front Half Life 2 | Files | Half-Life 2 Mod - Black Mesa (3 of 3) | Clients | Black Mesa | Modifications | Game Front Black Mesa Yükleme Blackmesa.7z ve setup.exe dosyalarının bütünlüğünü MD5 ile kontrol edin. Bu iş için bu programı kullanabilirsiniz. Üç dosyayı da tek klasöre koyun ve setup.exe'yi çalıştırın. Oyunu çalıştırmak için Steam'i açın. Black Mesa, Steam Kütüphane'nizde olmalı. Değilse Steam'i yeniden başlatın.
Ne gerekli ? 2007 Source SDK. Steam> Library > Tools altından ya da Steam kurulu ise bu linkten yüklenebilir. The Black Mesa modu. Installer, arşiv ve MD5 dosyası. Hepsi de buradan indirilebilir: Half Life 2 | Files | Half-Life 2 Mod - Black Mesa (1 of 3) | Clients | Black Mesa | Modifications | Game Front Half Life 2 | Files | Half-Life 2 Mod - Black Mesa (2 of 3) | Clients | Black Mesa | Modifications | Game Front Half Life 2 | Files | Half-Life 2 Mod - Black Mesa (3 of 3) | Clients | Black Mesa | Modifications | Game Front Black Mesa Yükleme Blackmesa.7z ve setup.exe dosyalarının bütünlüğünü MD5 ile kontrol edin. Bu iş için bu programı kullanabilirsiniz. Üç dosyayı da tek klasöre koyun ve setup.exe'yi çalıştırın. Oyunu çalıştırmak için Steam'i açın. Black Mesa, Steam Kütüphane'nizde olmalı. Değilse Steam'i yeniden başlatın.