JUSTICE550 Yoctopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Merhaba. Half-Life oynarken Crosshair siyah ve neredeyse görünmez oluyor. oyunu ne kadar silip indirsemde düzelmiyor "gl_spriteblend 0" yazdım ama yine de olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Merhaba. Half-Life oynarken Crosshair siyah ve neredeyse görünmez oluyor. oyunu ne kadar silip indirsemde düzelmiyor "gl_spriteblend 0" yazdım ama yine de olmadı.
Çözüm Chivalry 5 Haziran 2023 JUSTICE550 dedi: crosshair zaten etkin durumda ama siyah ve neredeyse görünmeyecek kadar küçük Genişletmek için tıkla... Sebebi çok yüksek çözünürlükte oynuyor olmanız. Çözünürlüğü düşürün ve tekrar kontrol edin.
JUSTICE550 dedi: crosshair zaten etkin durumda ama siyah ve neredeyse görünmeyecek kadar küçük Genişletmek için tıkla... Sebebi çok yüksek çözünürlükte oynuyor olmanız. Çözünürlüğü düşürün ve tekrar kontrol edin.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 5 Haziran 2023 #11 Yukapian dedi: Hocam forumdan ayrılmayın oyunu indirip birkaç kod deneyip size geri dönüş yapacağım. Zaman kaybı olmasın diye diyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir şey bulamadım. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Hocam forumdan ayrılmayın oyunu indirip birkaç kod deneyip size geri dönüş yapacağım. Zaman kaybı olmasın diye diyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbir şey bulamadım.
KS KS JUSTICE550 Yoctopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #12 Chivalry dedi: Oyun çıktığı zamanda SD kalitedeki çözünürlükler için kombine edildiği için günümüz imkanlarını kullanmaya çalışınca bu şekilde sıkıntılar çıkabiliyor Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkürler. Yukapian dedi: Maalesef hiçbir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Yine de yardımınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Chivalry dedi: Oyun çıktığı zamanda SD kalitedeki çözünürlükler için kombine edildiği için günümüz imkanlarını kullanmaya çalışınca bu şekilde sıkıntılar çıkabiliyor Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkürler. Yukapian dedi: Maalesef hiçbir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Yine de yardımınız için teşekkürler.