S SchutzTR Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #1 Şu an kullandığım laptopumdaki SSD'yi yeni topladığım kasaya yerleştirmek istiyorum. Donanim farkli oldugundan sadece driverlari kaldirip format atmadan SSD'yi kasada kullansam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Şu an kullandığım laptopumdaki SSD'yi yeni topladığım kasaya yerleştirmek istiyorum. Donanim farkli oldugundan sadece driverlari kaldirip format atmadan SSD'yi kasada kullansam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
NooName Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 1.026 Çözümler 16 Yer İstanbul 20 Eylül 2021 #2 Bu şekilde çok uğraştırır. Kursanız bile sürücüler çakışabilir ve hata alma ihtimaliniz yüksek. Temiz kurulum yapın.
Bu şekilde çok uğraştırır. Kursanız bile sürücüler çakışabilir ve hata alma ihtimaliniz yüksek. Temiz kurulum yapın.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 20 Eylül 2021 #3 Format gerekir çalışsa bile kötü olur.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.207 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #4 Ben o şekilde 4 ay kullandım sonra Windows 11 için format attım. DDU ile driver sildikten sonra hiç sorun yaşamadım.
Ben o şekilde 4 ay kullandım sonra Windows 11 için format attım. DDU ile driver sildikten sonra hiç sorun yaşamadım.
ŞişkoBardak Megapat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #5 Windows 10'nun otomatik güncel driverleri bulup indiriyor olması lazım. Bir problem yaşanmaz diye düşünüyorum.
Windows 10'nun otomatik güncel driverleri bulup indiriyor olması lazım. Bir problem yaşanmaz diye düşünüyorum.
S SchutzTR Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #6 Tavsiyeler için teşekkürler ilk driverları kaldırıp denemek istiyorum eğer herhangi bir problem olursa son çare temiz bir format atarım artık.
Tavsiyeler için teşekkürler ilk driverları kaldırıp denemek istiyorum eğer herhangi bir problem olursa son çare temiz bir format atarım artık.