Halı saha krampon seçimi

frt242

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ömürlük bir tane krampon almak istiyorum. Yazın olsun kışın olsun sürekli halı saha yapıyorum iyi bir şey alacağım ve Nike'da buldum. Çoklu zemin kramponu mu almam gerekiyor yani (mg) tipi krampon mu almam gerekiyor? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Nike aman diyeyim mercurial hyper venom kullananlardan duyuyorum iyi değil. Benim 5 6 yıldır kullandığım (Daha doğrusu babamla ortak kullandığım) Adidas var modelini bilmiyorum üstü beyaz altı turuncu halısaha kramponu çok memnunum Adidas tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hocam Nike aman diyeyim mercurial Hyper Venom kullananlardan duyuyorum iyi değil. Benim 5 6 yıldır kullandığım (daha doğrusu babamla ortak kullandığım) Adidas var modelini bilmiyorum üstü beyaz altı turuncu halı saha kramponu çok memnunum Adidas tavsiye ederim.

Anladım hocam teşekkür ederim önerin için dikkate alacağım. Ama tam sormak istediğim o değildi yani kramponun türünün mg yani mutli ground (çoklu zemin kramponu) mu almam gerekiyor halısahada oynayabilmem için diye sormuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı