Halı saha maçı yaparken tıkanmak

5-10 dakika içerisinde nefes nefese kalıyorum. Vücut durumum fit, neden tıkanıyorum anlamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Yüzme ve vücut geliştirme ile ilgileniyorum.

Boy: 1,84
Kilo: 67
Korona'dan dolayı hepimiz eve kapandık, 8 kat merdiven çıkarken bana da aynısı oluyor (önceden olmuyordu) biraz antrenman ile halledilebilir bence.

Bende de aynı durum mevcut ama ben covid atlattım o yüzden ciğerlerim hasar almış olabilir diye düşünüyorum. Ama düzenli koşu vesaire ile mutlaka toparlarsın.

Fitness ve yüzme yapmanın kondisyona katkısı her zaman olmaz. Crossfit yapıyorsan mesela faydası dokunur kondisyonuna ama vücut geliştirme yapmanın kondisyonunuza çok katkısı olmayacaktır. Bir süre kondisyon antrenmanları yapın başka sıkıntı varsa doktora görünün.

Bende de aynı durum mevcut ama ben covid atlattım o yüzden ciğerlerim hasar almış olabilir diye düşünüyorum. Ama düzenli koşu vesaire ile mutlaka toparlarsın.
Ben de korona geçirdim, ama önceden de böyleydim, bu nedenle korona ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ben de korona geçirdim, ama önceden de böyleydim, bu nedenle korona ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Koronayla bayağı bir alakalı aslında korona geçiren bütün yakınlarımda aynı problem var.:D:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı