Halı saha maçı yaparken tıkanmak

Yer
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Daha fazla  
5-10 dakika içerisinde nefes nefese kalıyorum. Vücut durumum fit, neden tıkanıyorum anlamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Yüzme ve vücut geliştirme ile ilgileniyorum.

Boy: 1,84
Kilo: 67

Son düzenleyen: Moderatör:
5-10 dakika içerisinde nefes nefese kalıyorum. Vücut durumum fit, neden tıkanıyorum anlamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Yüzme ve vücut geliştirme ile ilgileniyorum.

Korona'dan dolayı hepimiz eve kapandık, 8 kat merdiven çıkarken bana da aynısı oluyor (önceden olmuyordu) biraz antrenman ile halledilebilir bence.

Hep mi kalıyorsun? Belki çok yemişsindir bir anda koşunca ondandır.

Bende de aynı durum mevcut ama ben covid atlattım o yüzden ciğerlerim hasar almış olabilir diye düşünüyorum. Ama düzenli koşu vesaire ile mutlaka toparlarsın.

Fitness ve yüzme yapmanın kondisyona katkısı her zaman olmaz. Crossfit yapıyorsan mesela faydası dokunur kondisyonuna ama vücut geliştirme yapmanın kondisyonunuza çok katkısı olmayacaktır. Bir süre kondisyon antrenmanları yapın başka sıkıntı varsa doktora görünün.

Bende de aynı durum mevcut ama ben covid atlattım o yüzden ciğerlerim hasar almış olabilir diye düşünüyorum. Ama düzenli koşu vesaire ile mutlaka toparlarsın.
Ben de korona geçirdim, ama önceden de böyleydim, bu nedenle korona ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ben de korona geçirdim, ama önceden de böyleydim, bu nedenle korona ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Koronayla bayağı bir alakalı aslında korona geçiren bütün yakınlarımda aynı problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…