Halı Saha (TF) Krampon Önerisi

Asriege

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Düşündüm ve TF kramponlarını almaya karar verdim. 41 numara giyiyorum modeli ve markasıyla birlikte önerilerinizi bekliyorum ayrıca boğazlı olursa sevinirim :)
bütçe= maks 500TL.

Beğendiklerim:

Son düzenleme:
TF halısaha diye geçiyor şahsen yenilerde TF yani halısaha alıp kullanmadım eski olarak Adidas vardı onu bayağı bir kullandım memnundum fakat geçenlerde nemeziz 18.3 FG Krampon aldım bileği saranlardan ondan da gayet memnunum fakat ben indirimden bayağı bir ucuza almıştım yine uçmuş fiyatlar
Özet: Adidas bana göre gayet kaliteli üretiyor tavsiye ederim

TF halısaha diye geçiyor şahsen yenilerde TF yani halısaha alıp kullanmadım eski olarak Adidas vardı onu bayağı bir kullandım memnundum fakat geçenlerde nemeziz 18.3 FG Krampon aldım bileği saranlardan ondan da gayet memnunum fakat ben indirimden bayağı bir ucuza almıştım yine uçmuş fiyatlar
Özet: Adidas bana göre gayet kaliteli üretiyor tavsiye ederim
Model tavsiyeniz varmı?

Predator kullanıyorum sol arka kısmı kısa çorap giyince ayağıma vuruyor.Uzun çorap giyeceksen öneririm gayet başarılı ayakkabı.

Yaklaşık 6 yıl Nike Tiempo kullandım, geçenlerde emekliliğe ayrıldı kendileri (tabanı ayrıldı) :) Adidas'tan Copa aldım. Adidas'tan aldım dışarıda biraz daha ucuza bulunabiliyor. Yanlardan kalıbı biraz dar (taraklı ayağa sahibim), alırken bunu göz önünde bulundurun. Şu an için son derece memnunum, şutlarımda ve paslarımda ilginç bir iyileşme var.

Bu arada maçta ayakkabıyı inanılmaz hor kullanırım. Ani kalkışlarım ve duruşlarım vardır (biraz hızlı koşuyorum), o yüzden tercihimi dişlilerden yana kullanıyorum. Henüz kimseyi sakatlamışlığım yok :)

Şöyle okul ortamında ve ara sıra halı saha da kullanabileceğim bir krampon istiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı