Düşündüm ve TF kramponlarını almaya karar verdim. 41 numara giyiyorum modeli ve markasıyla birlikte önerilerinizi bekliyorum ayrıca boğazlı olursa sevinirim
bütçe= maks 500TL.
FUTBOL - AYAKKABI - Halı Saha, Superfly 7 Academy Tf, Erkek, Nike, Mavi, Erkek Halı Saha Ayakkabısı, Futbol, Yarı Prof., Hücum, Halı Saha(TF), Mercurial
TF halısaha diye geçiyor şahsen yenilerde TF yani halısaha alıp kullanmadım eski olarak Adidas vardı onu bayağı bir kullandım memnundum fakat geçenlerde nemeziz 18.3 FG Krampon aldım bileği saranlardan ondan da gayet memnunum fakat ben indirimden bayağı bir ucuza almıştım yine uçmuş fiyatlar
Özet: Adidas bana göre gayet kaliteli üretiyor tavsiye ederim
TF halısaha diye geçiyor şahsen yenilerde TF yani halısaha alıp kullanmadım eski olarak Adidas vardı onu bayağı bir kullandım memnundum fakat geçenlerde nemeziz 18.3 FG Krampon aldım bileği saranlardan ondan da gayet memnunum fakat ben indirimden bayağı bir ucuza almıştım yine uçmuş fiyatlar
Özet: Adidas bana göre gayet kaliteli üretiyor tavsiye ederim
Nike Ah7370-001 Superfly Academy Halısaha Futbol Ayakkabısı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yaklaşık 6 yıl Nike Tiempo kullandım, geçenlerde emekliliğe ayrıldı kendileri (tabanı ayrıldı) Adidas'tan Copa aldım. Adidas'tan aldım dışarıda biraz daha ucuza bulunabiliyor. Yanlardan kalıbı biraz dar (taraklı ayağa sahibim), alırken bunu göz önünde bulundurun. Şu an için son derece memnunum, şutlarımda ve paslarımda ilginç bir iyileşme var.
Bu arada maçta ayakkabıyı inanılmaz hor kullanırım. Ani kalkışlarım ve duruşlarım vardır (biraz hızlı koşuyorum), o yüzden tercihimi dişlilerden yana kullanıyorum. Henüz kimseyi sakatlamışlığım yok
Nike VAPOR 13 CLUB TF-2 Kırmızı Erkek Halı Saha Ayakkabısı Kırmızı Erkek Tüm Yaz Ürünleri size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajıyla flo.com.tr'de!