B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Arkadaş ayağıma bastı şişlik ve morarma oldu ama basabiliyorum yavaş yavaş yürüyorum öyle bir acım ağrım yok. Çatlak veya kırık olabilir mi? Sigortam da yok şu an gitsem o bu derken 1 milyardan aşağı cıkamam. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2024
Arkadaş ayağıma bastı şişlik ve morarma oldu ama basabiliyorum yavaş yavaş yürüyorum öyle bir acım ağrım yok. Çatlak veya kırık olabilir mi? Sigortam da yok şu an gitsem o bu derken 1 milyardan aşağı cıkamam.
pelested Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 635 Çözümler 1 2 Mart 2024 #2 Neresi morardı hocam tam olarak?
B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 pelested dedi: Neresi morardı hocam tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ayağımın üstü kral hafif bi morluk hafif bi şişlik var
pelested dedi: Neresi morardı hocam tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ayağımın üstü kral hafif bi morluk hafif bi şişlik var
pelested Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 635 Çözümler 1 2 Mart 2024 #4 Bir şey olmaz reis buz tut geçer kemiğe falan denk gelmediyse.
B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #5 Üstüme basabiliyorum yavaş yürüyorum catlak vea kırık olsa hiç basamam sanırım.