Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 25 Nisan 2022 #1 Cuma günü maç varmış fakat bende halı saha ayakkabısı yok. Normal koşu ayakkabası giyersem kayar mı sahada? Git al demeyin param yok. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
Cuma günü maç varmış fakat bende halı saha ayakkabısı yok. Normal koşu ayakkabası giyersem kayar mı sahada? Git al demeyin param yok.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #2 Bende krampon veya halı saha ayakkabısı hariç her şey ile oynadım. Öyle aman aman kaymıyordu. Normal oynanıyordu yani.
Bende krampon veya halı saha ayakkabısı hariç her şey ile oynadım. Öyle aman aman kaymıyordu. Normal oynanıyordu yani.
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 26 Nisan 2022 #3 Spade427 dedi: Bende krampon veya halı saha ayakkabısı hariç her şey ile oynadım. Öyle aman aman kaymıyordu. Normal oynanıyordu yani. Genişletmek için tıkla... Maç iptal olmuş. İstediğimiz saatler doluymuş. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Spade427 dedi: Bende krampon veya halı saha ayakkabısı hariç her şey ile oynadım. Öyle aman aman kaymıyordu. Normal oynanıyordu yani. Genişletmek için tıkla... Maç iptal olmuş. İstediğimiz saatler doluymuş. Teşekkür ederim bilgilendirme için.