Ben orada ayağa bir şekilde kalktıktan sonra yere yatırır ve gerçek anlamda testislerine vurarak veya basarak patlatırdım. Acısı gram da umrumda değil, sonra bir güzel patlattığım testislerini de ona yedirir oradan çeker giderim.
Yaptığınız en doğrusu, mahkeme de hakkınızı sonuna kadar arayın.
Ben insan vücudunu şu ana kadar çok dayanıksız sanıyordum. Mesela testisime dokununca patlayacak sanıyordum. Hastaneye sık sık gitmeye başladım. Dün de doktorlar elleyince dayanıklı olduğunu anladım. Erkek doktor yoktu kadın doktorlar kontrol etti .
Ben insan vücudunu şu ana kadar çok dayanıksız sanıyordum. Mesela testisime dokununca patlayacak sanıyordum. Hastaneye sık sık gitmeye başladım. Dün de doktorlar elleyince dayanıklı olduğunu anladım. Erkek doktor yoktu kadın doktorlar kontrol etti .
Geçmiş olsun mesajı yazanlara çok teşekkür ediyorum. Psikolojim bozukken beni çok mutlu ettiniz. Umarım sizinde başınıza böyle şeyler gelmez. Hastanede yattığım için köye gidemedik o üzdü beni. Perşembe, Cuma rapor alacağız. Cuma kontrolüm var. Testisimde otururken yatarken ağrı yok. Ayaktayken biraz. 2 yaşındaki kardeşim babam ve ben yokken çok ruhsuz sakin duruyormuş. Ben gelince çocuk çıldırdı.
Elimizde adli rapor var en ufak bana yaklaşmasında polise ve okul müdürüne vereceğiz. Okul dışında yaşandı ama bu çocuk eşkiya gibi başkalarınada bakar diyeceğiz.
Çocuğu görseniz benden büyük gibi ben biraz cılızım. Velet 40 numara giyiyor. Okulda beni tuvalette falan kıstırıyordu.
Elimizde adli rapor var en ufak bana yaklaşmasında polise ve okul müdürüne vereceğiz. Okul dışında yaşandı ama bu çocuk eşkiya gibi başkalarınada bakar diyeceğiz.
Ailem zorladı sana yaklaşırsa yaparız dediler.
2 tane daha hasta vardı. Biri 2 yaşında çamaşır makinesi temizleyici içmiş. Diğeri halısahada topa göğüs atmış karaciğerini patlatmış.