Halı sahada testisime tekme attılar

Ben bu konu üzerine biraz araştırma yapınca 12 yaşından küçüklerin cezai ehliyeti olmadığını okumuştum da, dayınız mesleği gereği bu işlerle alakalıysa o daha iyi bilir tabii.

Yazıyı da şuraya bırakayım:

"Türk Ceza Kanunu m. 31/1 ve Çocuk Mahkemelerinin Kuruluşu, Görev ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanuna göre; Fiili işlediği sırada 12 yaşını doldurmamış olanlar hakkında kovuşturma yapılamaz ve ceza verilemez."

Kaynak: Wikipedia

Yok dayım polis değil bana ve kuzenime birşey olursa çıldırıyor. Whatsapp durumumdan görmüş ben geleyim sizin oraya arkadaşlarınıda topla evlerini göster gidelim dedi.

Yok dayım polis değil bana ve kuzenime bir şey olursa çıldırıyor. WhatsApp durumumdan görmüş ben geleyim sizin oraya arkadaşlarınıda topla evlerini göster gidelim dedi.

Bu şekil kavgaya gerek yok. Mahkeme en iyi tercih olur. Kavgada başınız gereksiz yere belaya girer. Bir şey yapacaksan o an yapmalıydın. Kavga adliyeye giderse dayın benim yeğenin testisine tekme atmışlar diye mi hesap verecek?

Bazı kişiler mahkeme bir şey yapmaz diyor. Eğer mahkemeden sonuç alamazsak böyle yapacağız.

Keşke onu dövseymişsiniz ben olsam acısa bile döverdim o çocuğu.

O çocuğu bul ve ağzını burnunu kır. Geçmiş olsun.

Bazı kişiler mahkeme bir şey yapmaz diyor. Eğer mahkemeden sonuç alamazsak böyle yapacağız.

Hocam gidin bayıltana kadar pataklayın çocuğu 15 yaşındayım bende bir kere buna benzer olay olmuştu ama Allah'tan bir şey olmadı mahkeme sonuç vermese git patakla çocuğu 11 yaşında bir çocuk nasıl sıkıştırabilir seni çıldırdım okurken benim başıma gelecek öldürürüm o veledi.
O çocuğu bul ve ağzını burnunu kır. Geçmiş olsun.

Abi sen sakin ol tommy abi sen öldürürsün onu Allah korusun.

Tuvaletteyken şunu yapmalıydın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İntikamımı almak istiyorum 0 yaşla beraber 15 yıllık hayatımda ilk kez hastanede yattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…