larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.048 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 20 bin TL'ye kadar halı ve koltuğu yıkayabilen, kaliteli uzun ömürlü koltuk yıkama makinesi önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
20 bin TL'ye kadar halı ve koltuğu yıkayabilen, kaliteli uzun ömürlü koltuk yıkama makinesi önerir misiniz?
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Aura Cleanmax Temizlik Robotu - Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Aura Cleanmax Temizlik Robotu su filtreli teknoloji ile toz torbasız temizlik! 6 farklı fonksiyon: vakumlama, halı yıkama, iyonizer. %99.99 filtrasyon, astım alerjisine ideal. ihlaspazarlama.com.tr Bu model çok beğeniliyor ablam da da vardı o da çok beğeniyordu
Aura Cleanmax Temizlik Robotu - Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Aura Cleanmax Temizlik Robotu su filtreli teknoloji ile toz torbasız temizlik! 6 farklı fonksiyon: vakumlama, halı yıkama, iyonizer. %99.99 filtrasyon, astım alerjisine ideal. ihlaspazarlama.com.tr Bu model çok beğeniliyor ablam da da vardı o da çok beğeniyordu
larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.048 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 EmirSrky dedi: Aura Cleanmax Temizlik Robotu - Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Aura Cleanmax Temizlik Robotu su filtreli teknoloji ile toz torbasız temizlik! 6 farklı fonksiyon: vakumlama, halı yıkama, iyonizer. %99.99 filtrasyon, astım alerjisine ideal. ihlaspazarlama.com.tr Bu model çok beğeniliyor ablam da da vardı o da çok beğeniyordu Genişletmek için tıkla... Hocam bu koltuk da yıkıyor mu pek anlayamadım bir de fiyat yok herhalde fiyatı eve gelip koltuk durumuna göre ayarlıyorlarmış daha net bir fiyatı olan karcher var herhalde onu önerir misiniz?
EmirSrky dedi: Aura Cleanmax Temizlik Robotu - Su Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Aura Cleanmax Temizlik Robotu su filtreli teknoloji ile toz torbasız temizlik! 6 farklı fonksiyon: vakumlama, halı yıkama, iyonizer. %99.99 filtrasyon, astım alerjisine ideal. ihlaspazarlama.com.tr Bu model çok beğeniliyor ablam da da vardı o da çok beğeniyordu Genişletmek için tıkla... Hocam bu koltuk da yıkıyor mu pek anlayamadım bir de fiyat yok herhalde fiyatı eve gelip koltuk durumuna göre ayarlıyorlarmış daha net bir fiyatı olan karcher var herhalde onu önerir misiniz?
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.368 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Bu ikisi arasından ihlas Aura cleanmax ı öneririm, fiyat için aramanız gerektiği diye biliyorum. Karcher için dediğiniz model Karcher SV 7 mi?
Bu ikisi arasından ihlas Aura cleanmax ı öneririm, fiyat için aramanız gerektiği diye biliyorum. Karcher için dediğiniz model Karcher SV 7 mi?
larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.048 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #5 EmirSrky dedi: Bu ikisi arasından ihlas Aura cleanmax ı öneririm, fiyat için aramanız gerektiği diye biliyorum. Karcher için dediğiniz model Karcher SV 7 mi? Genişletmek için tıkla... Puzzi 8/1c hocam
EmirSrky dedi: Bu ikisi arasından ihlas Aura cleanmax ı öneririm, fiyat için aramanız gerektiği diye biliyorum. Karcher için dediğiniz model Karcher SV 7 mi? Genişletmek için tıkla... Puzzi 8/1c hocam