Halihazırda Tivibu varken Digiturk alınabilir mi?

Ben kiracıyım, bu kadar masraf etmek mantıklı gelmedi aslında.
Çanak taktırırsan taşındığın yere götürürsün giderken. Digiturk merkezi sistem uydularda sağlıklı çalışmıyor. Müşteri hizmetleri de tam kanser bir firma decoder alev aldı patladı desen fişi çıkarıp takın düzelir diyorlar herşeye.

Peki arkadaşın dediği gibi iptv ile tivibu kullanıyorsan? Çünkü benim İnternet sağlayıcım da Türk Telekom. O zaman da kurulum ücreti veya çanak anten gerekir mi?

Peki arkadaşın dediği gibi iptv ile tivibu kullanıyorsan? Çünkü benim İnternet sağlayıcım da Türk Telekom. O zaman da kurulum ücreti veya çanak anten gerekir mi?
Hocam oturduğunuz binada uydu televizyon izleyenler varsa sizin dairede de kablosu vardır. Tivubu iptv ise ek masraf çıkarmadan kurulur digiturk. eğer tivibu uydu ise ve boşta ikinci bir kablo sizin daire için yoksa o zaman masraf çıkabilir. O zaman da tivubu’daki kabloyu digi için kullanır tivibu’nun iptvye çevrilmesini talep edersiniz masraf olmaz.

Tivibu kutusunu çekip atsana buraya.
Şuan aile evindeyim. Atma şansım yok maalesef.

Eğer iptv ise güzel olur. Bunu müşteri hizmetlerini arasam öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…