Halil Sezai Müslüman mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tür ayrımcılık içeren konular forumda yasak değil mi? Moderatörler bu saatte yoklar herkes istediğini yazabiliyor.
Ne alakası var? DH mı burası? Elbette moderatör onaylıyor konuyu.

Ayrıca adam merak etmiş sormuş. Niye bu aksilik? Ne bu şiddet? Türkiye halkı olarak hiç yumuşak değiliz. Hep bir patlama. hep bir aksilik. Negatiflik.

Bize ne bundan? Başkasının inancını sorgulamak bize mi düştü şimdi...

Ya isterse adam müslüman olur.
İsterse hristiyan olur. Bu bize düşen bir şey değildir.

Bu tür ayrımcılık içeren konular forumda yasak değil mi? Moderatörler bu saatte yoklar herkes istediğini yazabiliyor.

Merak ediyorum araştırdım bulamadım ve sordum. Bu arada futureorkun sana da söyleyeyim, zaten konuyu onaylayanlar yetkililer.

Araştırıp bulamadıysanız normaldir. Bazı insanlar dini kimlikleri ile ön plana çıkmayı pek sevmezler. Bunun için dini ayrıntılardan kaçınmış olabilirler.

Bende zamanında Hasan Sabbah'ın Müslüman olup olmadığı baya araştırmıştım. Sonuç aynı, belirsiz.

Merak etmiş sormuş, kötü bir amacının olduğunu sanmıyorum. Direkt saldırmak yerine hiç yazmasaydınız.

Sorunuza gelecek olursak, bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Bu arada kötü bir amacım yoktu evet. Ben Müslüman'ım. Adam Müslüman ise ne diyebilirim ki adama? Müslüman değilse de adama saldırmam yani Müslüman olmadığı için adama düşman olmam Müslümanlar'a karşı gelmediği sürece. İslam dini her türlü kötülük ve incitmeye karşıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…