Halil Sezai Müslüman mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu cümlelerin Full boş. Biz sana hangi dindensin diye sormadık, adama müslüman değilse saldıracağız veya söveceğiz demedik. Adam merak etmiş kendince.

Konu sahibi benim, yanlış görmüşsün galiba.

Bu arada cümlelerime hala boş diyorsan, boş değil. Müslüman olduğumu belirttim, yani adama saldırmayacağım eğer Müslüman değilse Müslüman olmadığı için adama düşman olmam Müslümanlar'a karşı gelmediği sürece. Sebebinin de İslam dininin incitmeye karşı olduğunu söyledim. Bunları yazma sebebim ise alıntı yaptığım cevapta "kötü bir niyetinin..." Cümlesidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ula gece gece kafa gitti, seni korurken sövdüm, kusura bakma.

İncitin diye bir şey imkansız. Konu sorusuna eğer biliyorsanız, cevap vericekseniz verin.
Aynen... Yunus balığının ağzından çıkmak, ay'ı ortadan ikiye ayırmak, oğlunun başını güya gördün diye dağda kesmeye kalkmak imkansız değil, ama normal incitmek imkansız.

Oysa ki düzgün bir şekilde soru sormuştum. Böyle tepki vermene gerek yok.

Ezan okuyan adamı dövdüğü için merak etmiş olabilir konu sahibi. Merak etmek normal, fakat yine de garip kaçıyor. Sonuçta herkesin inancı kendine.
TV'de gördüğüm videoda Ezan okumuyor Kelime-i Şehadet getiriyor. Halil Sezai ise "Ezan mı okuyorsun sen?" Diyor. Ve merak etme sebebim başka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…