Halil Sezai Müslüman mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ezan okumuyor Kelime-i Şehadet getiriyor. Halil Sezai ise "Ezan mı okuyorsun sen?" Diyor. Ve merak etme sebebim başka.
Halil Sezai bu konu hakkında açıklama yaptı. Lütfen görüp duyduğunuz her şeye inanmayın. Halil Sezai'nin tarafından da dinle bir de. Ezan okuduğunu ve adamı sürekli rahatsız ettiğini söylüyor. Yaşlı diye hep yaşlıları savunuyorsunuz. Yaşlıların da nasıl olduğunu iyi biliyoruz merak etme.

Böyle parlayacaksan merak etme konunda sana iyi şanslar dilerim, sonsuza kadar merak edeceksin.

Ay'ın yarılması ile ilgili ekran görüntüsü gönderdim, diğer yazdıklarını da kendin araştırabilirsin.

Şu ana kadar birinin dinini ya da milletini sorgulayan iyi niyetli birine denk gelmedim. Karşısındakini olduğu gibi bir "insan" yerine koymak yerine inancı ya da milletiyle bir yere konumlandırmaya çalışanlara fena ayar oluyorum. Konu sahibi dahil, göz ardı listeme birini daha eklemiş oldum...

Keşke hepsi böyle kendini en başından belli etse de forum o listeyle birlikte daha da güzel olsa.

Müslümandır.
peki cont ateist mi müslüman mı?

Ben de seni kara listeme ekledim mi diyeyim, merak ettim sordum?
Kimin hangi dini benimsediği umrumda değil, dünyanın hepsi müslüman olsa da bana sevap vs eklemiyor. Bu tarz konuları kafanızdan çıkardığınızda kendinizi daha çok geliştirirsiniz.
merak ettim sordum?
Müslüman olduğunu bilmiyorum. Hem size ne? Ayrıca müşriklere pislik deniyor Kuran'da onu da diyeyim.
''Müşrikler ancak bir pisliktir.'' (Tevbe, 9/28) ayeti ağır bir hakaret değil midir? | Sorularla İslamiyet Oku.
Müslümandır.
peki cont ateist mi müslüman mı?
Emin misin Müslüman olduğuna? kaynak var mı yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…