Halil Sezai bu konu hakkında açıklama yaptı. Lütfen görüp duyduğunuz her şeye inanmayın. Halil Sezai'nin tarafından da dinle bir de. Ezan okuduğunu ve adamı sürekli rahatsız ettiğini söylüyor. Yaşlı diye hep yaşlıları savunuyorsunuz. Yaşlıların da nasıl olduğunu iyi biliyoruz merak etme.
Böyle parlayacaksan merak etme konunda sana iyi şanslar dilerim, sonsuza kadar merak edeceksin.
Aynen... Yunus balığının ağzından çıkmak, ay'ı ortadan ikiye ayırmak, oğlunun başını güya gördün diye dağda kesmeye kalkmak imkansız değil, ama normal incitmek imkansız.
Oysa ki düzgün bir şekilde soru sormuştum. Böyle tepki vermene gerek yok.
Şu ana kadar birinin dinini ya da milletini sorgulayan iyi niyetli birine denk gelmedim. Karşısındakini olduğu gibi bir "insan" yerine koymak yerine inancı ya da milletiyle bir yere konumlandırmaya çalışanlara fena ayar oluyorum. Konu sahibi dahil, göz ardı listeme birini daha eklemiş oldum...
Keşke hepsi böyle kendini en başından belli etse de forum o listeyle birlikte daha da güzel olsa.
Kimin hangi dini benimsediği umrumda değil, dünyanın hepsi müslüman olsa da bana sevap vs eklemiyor. Bu tarz konuları kafanızdan çıkardığınızda kendinizi daha çok geliştirirsiniz.
Şu ana kadar birinin dinini ya da milletini sorgulayan iyi niyetli birine denk gelmedim. Karşısındakini olduğu gibi bir "insan" yerine koymak yerine inancı ya da milletiyle bir yere konumlandırmaya çalışanlara fena ayar oluyorum. Konu sahibi dahil, göz ardı listeme birini daha eklemiş oldum...
Keşke hepsi böyle kendini en başından belli etse de forum o listeyle birlikte daha da güzel olsa.
Kimin hangi dini benimsediği umrumda değil, dünyanın hepsi müslüman olsa da bana sevap vs eklemiyor. Bu tarz konuları kafanızdan çıkardığınızda kendinizi daha çok geliştirirsiniz.