C Cazy000 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 20 Nisan 2024 #1 Halk eğitimin açtığı Almanca kursuna katılmıştım ve A1 belgesini kazandım. Kendi binasına gidemedim. Hocam e-Devlet üzerinden alabilirsin demişti nasıl alacağım bulamadım yardımcı olur musunuz? Bir de bu belge gereksiz mi?
Halk eğitimin açtığı Almanca kursuna katılmıştım ve A1 belgesini kazandım. Kendi binasına gidemedim. Hocam e-Devlet üzerinden alabilirsin demişti nasıl alacağım bulamadım yardımcı olur musunuz? Bir de bu belge gereksiz mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.065 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 21 Nisan 2024 #2 Tebrikler. Şuradan bakabilirsiniz: Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama Bu hizmeti kullanarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlardan alınan Yaygın Eğitim Sertifika Belgenizi görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Gereksiz değil elbet, geçerli. Artı 0 Eksi
Tebrikler. Şuradan bakabilirsiniz: Yaygın Eğitim Sertifika Belgesi Sorgulama Bu hizmeti kullanarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlardan alınan Yaygın Eğitim Sertifika Belgenizi görüntüleyebilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Gereksiz değil elbet, geçerli.