T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 2 Nisan 2023 #1 AVM'de var mıdır? Var diyorlar ama...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.278 Makaleler 3 Çözümler 197 2 Nisan 2023 #2 Pazar yerlerinde bulabilirsin. Yerel zabıtalar koymak zorunda.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 2 Nisan 2023 #3 ItsAllGoodman dedi: Pazar yerlerinde bulabilirsin. Yerel zabıtalar koymak zorunda. Genişletmek için tıkla... Peki eczanelerde var mıdır? Yoksa sadece kiloma bakmak için gitmek absürt mü olur?
ItsAllGoodman dedi: Pazar yerlerinde bulabilirsin. Yerel zabıtalar koymak zorunda. Genişletmek için tıkla... Peki eczanelerde var mıdır? Yoksa sadece kiloma bakmak için gitmek absürt mü olur?
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 2 Nisan 2023 #4 TheStrongMan dedi: Peki eczanelerde var mıdır? Yoksa sadece kiloma bakmak için gitmek absürt mü olur? Genişletmek için tıkla... Çarşıda yolda tartı falan görürsün. Orada sahibine para verip kullanırsın.
TheStrongMan dedi: Peki eczanelerde var mıdır? Yoksa sadece kiloma bakmak için gitmek absürt mü olur? Genişletmek için tıkla... Çarşıda yolda tartı falan görürsün. Orada sahibine para verip kullanırsın.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.278 Makaleler 3 Çözümler 197 2 Nisan 2023 #5 TheStrongMan dedi: Peki eczanelerde var mıdır? Yoksa sadece kiloma bakmak için gitmek absürt mü olur? Genişletmek için tıkla... Halka açık tartı deyince ticari tartı anladım ben. AVM'lerde 1 lirayla çalışan aletler var, onları kullanabilirsin.
TheStrongMan dedi: Peki eczanelerde var mıdır? Yoksa sadece kiloma bakmak için gitmek absürt mü olur? Genişletmek için tıkla... Halka açık tartı deyince ticari tartı anladım ben. AVM'lerde 1 lirayla çalışan aletler var, onları kullanabilirsin.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 2 Nisan 2023 #6 Herhangi bir eczaneye girin ve tartılmak istediğinizi söyleyin yardımcı olacaklardır.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 2 Nisan 2023 #7 ItsAllGoodman dedi: Halka açık tartı deyince ticari tartı anladım ben. AVM'lerde 1 lirayla çalışan aletler var, onları kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... AVM de nerde varki bulamadım. laifodes dedi: Herhangi bir eczaneye girin ve tartılmak istediğinizi söyleyin yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... sadece tartılmak için gitmek biraz garip olmaz mı?
ItsAllGoodman dedi: Halka açık tartı deyince ticari tartı anladım ben. AVM'lerde 1 lirayla çalışan aletler var, onları kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... AVM de nerde varki bulamadım. laifodes dedi: Herhangi bir eczaneye girin ve tartılmak istediğinizi söyleyin yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... sadece tartılmak için gitmek biraz garip olmaz mı?
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 2 Nisan 2023 #8 TheStrongMan dedi: AVM de nerde varki bulamadım. sadece tartılmak için gitmek biraz garip olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir ağrı kesici falan satın alıp ondan sonra sorabilirsiniz. Tamamen size kalmış ama sıkıntı edeceklerini düşünmüyorum.
TheStrongMan dedi: AVM de nerde varki bulamadım. sadece tartılmak için gitmek biraz garip olmaz mı? Genişletmek için tıkla... İsterseniz bir ağrı kesici falan satın alıp ondan sonra sorabilirsiniz. Tamamen size kalmış ama sıkıntı edeceklerini düşünmüyorum.
T TheStrongMan Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 227 2 Nisan 2023 #9 laifodes dedi: İsterseniz bir ağrı kesici falan satın alıp ondan sonra sorabilirsiniz. Tamamen size kalmış ama sıkıntı edeceklerini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bi gidicem şimdi. Pazar eczaneler açık oluyor muydu ya? Sanırım kapalı.
laifodes dedi: İsterseniz bir ağrı kesici falan satın alıp ondan sonra sorabilirsiniz. Tamamen size kalmış ama sıkıntı edeceklerini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bi gidicem şimdi. Pazar eczaneler açık oluyor muydu ya? Sanırım kapalı.
ninkasi Femtopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #10 Her eczanede tartı var ve ücretsiz şekilde tartışabilirsin. Sıkıntı yaratmazlar.